Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwila próbowano mi ściągnąć z konta bankowego 1198 złotych. operator paypro s.a.
Tytuł przelewu: /opt/x/////p24-f1u-g7w-k2y allegro 3e9bbf0a-123
Czytałem ze były podobne sytuacje na allegro, ale nie mogłem znaleźć przyczyny. Nic nie kupowałem i jestem w pełni rozliczony na dwóch aktywnych kontach allegro. Ktoś miał podobną sytuację i wie o co z tym chodzi?
W jaki sposób ściągnąć? Wyjaśnij. Nie można ściągnąć opłaty, chyba , że potwierdzić BLIK , a to wtedy na 100 procent oszustwo.
Otrzymałem powiadomienie o próbie obciążenia mojego konta bankowego wskazaną kwotą, jednak ze względu na niewystarczające środki, transakcja nie została zrealizowana.
To nie Allegro. Nie pobierają w ten sposób. Obciążyliby Ci saldo i tyle. Zadzwoń do banku i zgłoś próbę oszustwa. Dowiedz się co sie stało. Każdy bank ma taka infolinię. Poza tym każda transakcja musi być autoryzowana. Nikt nie może pobrać pieniędzy z Twojego konta bez udzielenia specjalnego pełnomocnictwa (np polecenie zapłaty). A Allegro takiego nawet nie ma i nie wymaga.
@Mat-kuli masz podpięta kartę do konta allegro?
Nawet gdyby była: najpierw zadłużenie by się pojawiło na saldzie w Allegro.
@Mat-kuli Tak zwane "sciągnięcie z konta" jest możliwe jeśli upoważniłeś jakąś firmę do płatności za fakturę poprzez pobranie z konta. To nie musi być Allegro, to mogą być płatności za prąd, gaz albo jeszcze inne. Od banku dowiesz się kto chce cię oskubać z kasy, ale jeśli nie zapłacisz to pewnie odsetki będą, a potem windykator będzie.
ps. no tak, w treści "numer przelewu" jest wyraz Allegro. Pewnie zaległa płatność za prowizję...