Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam nie wiem czy tu uzyskam informację, ale miałam drugi raz taką sytuacje, że na przesyłce były naklejone dwie różne etykiety jedna na drugiej. W smsie dostałam numer przesyłki AD01FX3K36, której nie było na paczce był numer przesyłki który nie był mi nigdzie wskazany 29964390248. Odbieram w jednym punkcie więc wiedziałyśmy jak zareagować ale nie ukrywam, ze jest to irytujące bo Pani szukała przesyłki po numerze jakiego na paczce nie było. Próbuję namierzyć kto tak robi i jaki tego cel? 🙂
Może jakiś numer infolinii gdzie mogę to wyjaśnić?
Bo co szukam po stronach DHL tego nr paczki to nigdzie go nie widzi ehh
Dziękuję za pomoc Marta
@martama140 To jest ta sama przesyłka 🙂 Numer AD01FX3K36 jest numerem Allegro Delivery, bo została wysłana w ramach Allegro Delivery.
Numer 29964390248 jest numerem śledzenia DHL, ponieważ paczkę do punktu dostarczył kurier DHL.
Więcej informacji na temat Allegro Delivery znajdziesz tutaj.
Allegro Delivery to osobny przewoźnik, który tylko zleca wykonania usługi innemu przewoźnikowi. Skąd przesyłki mają nr nadany przez Allegro oraz nadany przez podwykonawcę.
A jeżeli chodzi o nr zaczynający się od AD, to jest on na etykiecie.
A jeżeli chodzi o strony DHL i DHL eCommerce, to co najwyższej wyświetli, że to przesyłka Allegro. DHL eCommerce nie jest tu przewoźnikiem a podwykonawcą Allegro.