Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam 05.lipca 2021 sprzedajacy rzekomo oddal mi przez allegro zwrot pieniedzy 50zł ale jest 12lipiec 2021 i dale4j pieniedzy nie mam na koncie co mam robic mnumer zwrotu 0e097372-dd4e-11eb-b3e2-939cfae55b43 prosze o pomoc allegro co sie dzieje
@gwiazdka-x Taki zwrot powinien trwać do 3 dni roboczych. Jeśli sprzedawca zleca zwrot, otrzymujesz od Allegro powiadomienie e-mail. Sprawdź dokładnie swoje konto bankowe. Jeśli takiego maila nie było, sprzedawca mógł pieniędzy nie zwrócić. W takiej sytuacji otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zgłoś w niej problem i poproś tam o interwencję Allegro. Sprzedawca szybko pieniądze odda.
@gwiazdka-x Co znaczy rzekomo? Jeśli zlecił zwrot i otrzymałaś maila od Allegro to znaczy że zwrócił. Nie sprawdzaj swojego konta bo to w niczym ci nie pomoże, sprawdź rachunek z którego była dokonywana zapłata za towar, jeśli kartą kredytową to rachunek tej karty, Blikiem to konto powiązane z usługą itd.
@gwiazdka-x Tak jak informujemy tutaj, w sytuacji gdy zwrócisz lub anulujesz zakup opłacony z Allegro Pay – środki zwrócone przez Sprzedającego przez Allegro Finanse zwiększą Twoje środki dostępne w tej usłudze Allegro Pay.
Na zwrot środków przez Sprzedającego czekamy 30 dni w przypadku opcji spłaty w ciągu 30 dni lub 1 miesiąc w przypadku pozostałych opcji spłat.