Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od wczorajszego wieczora nie działa przekierowanie (bramka) do realizacji płatności szybkim przelewem z Allegro przez PayPro do Credit Agricole - próbowałam z dwu przeglądarek - efekt taki sam. Problem jest chyba po stronie operatora płatności (PayPro), bowiem nie zależy to od sprzedającego ani - chyba - mojego banku - aplikacja bankowa działa poprawnie. Próbowałam kupić produkty od 3 różnych sprzedających - żadna płatność nie została zrealizowana. Niestety nie mogę uzyskać informacji o przyczynie tych perturbacji z mojego banku (w weekend "żywa" infolinia nie pracuje).
Czy ktoś ma/miał podobne problemy lub ma informacje o zakłóceniach w realizacji płatności i ich przyczynach ?
Ponawiam ten post w "dyskusjach kupujących", bo nie dotyczy on "allegro pay"...
Pozdrawiam: HMK-LDZ
@HMK-LDZ już to konsultuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Witam. Mam ten sam problem. Po kliknięciu kup i zapłać przekierowanie na stronę banku C.A. gdzie nie ma zlecenia przelewu.Otwiera się tylko strona główna mojego konta.
@STARGAZER_AS spróbuj proszę inną metodą płatności, bo wszystkie próby od 2.10.2025 są anulowane jako błędne u operatora płatności.
@_HolaOla_ Ja nie mogę zapłacić za zakupy żadną metodą. Wywala mi błąd za każdym razem
@STARGAZER_AS anulowaliśmy wczorajsze płatności, więc możesz teraz spróbować ponowić tę płatność.
Od dwóch godzin próbuję zapłacić za produkty, ale za każdym razem (nieważne co wybiorę) po chwili wyrzuca komunikat "płatność się nie udała", zakup nieopłacony . Różne banki, różne metody, różne wysyłki.
@cellfreak podaj mi proszę numer zamówienia, które próbujesz opłacić.
@_HolaOla_ Cześć. Coś wiadomo w mojej sprawie? Nie chcę aby mi zakup przepadł.
@cellfreak Twoja sprawa jest analizowana - wrócę, gdy tylko dostanę odpowiedź.
@cellfreak wystąpił błąd związany z operatorem płatności. Anulowaliśmy Twoją płatność - spróbuj ją ponowić.
@RaBarbar_ka To samo
@cellfreak zweryfikowaliśmy temat i wygląda na to, że problem z płatnością związany jest z ustawieniami operatora płatności po stronie sprzedającego sprzedającego.
@RaBarbar_ka hmm, a to nie Allegro jest stroną płatności? Sprzedający chyba nie podpisuje osobnej umowy z operatorem płatności 🙂 ?
@cellfreak sprzedający przechodzi weryfikację u operatora płatności. Dzieje się to zarówno w przypadku kont firmowych, jak i kont prywatnych.
a ok. Myślałem, że jest jak na allegro lokalnie :).
Mam to samo od kilku dni, poza Allegro, w innych sklepach nie ma problemu.