Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu nie działa mi ta opcja na Allegro
pojawia się komunikat:
Napotkaliśmy chwilowy problem. Nie możemy wyświetlić wszystkich wyników dla Twojego wyszukiwania. Odśwież stronę, aby zobaczyć pełną listę wyników."
na liście pojawiają się aktywne oferty w ogóle nie związane z wyszukiwaną frazą i nie jest to chwilowy problem
Czy ktoś ma podobnie czy tylko u mnie padło?
Cały czas to samo o czym było pisane ostatnio prawie codziennie!
Nie potrafią inaczej jej zrobić.😒
@pzkf Już zapoznawałam się z poprzednimi wątkami. Proszę, abyś nie tworzył nowych w tej samej sprawie. Nie wnoszą one nic do sprawy, a jedynie tworzą zamieszanie. Nie mogę pamiętać każdego postu.
My oczekujemy naprawy tego co nie działa a nie zapoznawania się z wątkami!
To miało być zabawne?
To raczej odpowiedź typu z rodzaju: nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi...
Trzeba już akceptować fakt że nie zostanie to naprawione definitywnie, będzie to łatane na kolanie aby działało dwa dni a potem znowu 'awaria ciasteczek' i dwa tygodnie nie może nic wyszukać.
Ale oczywiście udało sie dodać proponowane wyszukiwanie/nazwy do okienka wyszukiwania.
Wracam do was z odpowiedzią. Informacja o niewidocznych wszystkich ofertach jest wyświetlana prawidłowo. Nie wszystkie zakończone oferty będą wyświetlane i nie jest to błąd - naszym priorytetem są oferty aktywne. 😉
Po pierwsze, nie pokazywało w zakończonych w ogóle żadnych zakończonych aukcji tylko aktywne, pod drugie, waszym priorytetem jest uprzykrzanie użytkownikom korzystanie z tego coraz gorszego portalu.
U mnie jest to samo w archiwum allegro nie wyświetla mi zakończonych ofert, oczywiście zgłosiłem to lecz od ponad miesiąca nie ma odpowiedzi, jeśli owa taka będzie to będzie to odpowiedź nic nie wyjaśniająca .
Serwis allegro zamiast być polepszany, jest tylko pogarszany .