anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa wyszukiwarka w opcji "szukaj w zakończone"

ja_Nitka
#12 Orędownik#

Od jakiegoś czasu nie działa mi ta opcja na Allegro

pojawia się komunikat:

"Nie widzisz wszystkich wyników dla tego, czego szukasz

Napotkaliśmy chwilowy problem. Nie możemy wyświetlić wszystkich wyników dla Twojego wyszukiwania. Odśwież stronę, aby zobaczyć pełną listę wyników."

na liście pojawiają się aktywne oferty w ogóle nie związane z wyszukiwaną frazą i nie jest to chwilowy problem

Czy ktoś ma podobnie czy tylko u mnie padło?

oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29

pzkf
#9 Pomysłodawca#

Cały czas to samo o czym było pisane ostatnio prawie codziennie!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie potrafią inaczej jej zrobić.😒

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@pzkf Już zapoznawałam się z poprzednimi wątkami. Proszę, abyś nie tworzył nowych w tej samej sprawie. Nie wnoszą one nic do sprawy, a jedynie tworzą zamieszanie. Nie mogę pamiętać każdego postu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pzkf
#9 Pomysłodawca#

My oczekujemy naprawy tego co nie działa a nie zapoznawania się z wątkami!

oznacz moderatorów

Rafiusz
#9 Pomysłodawca#

To miało być zabawne?

To raczej odpowiedź typu z rodzaju: nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi...

oznacz moderatorów

Darkhulk
#8 Zapaleniec#

Trzeba już akceptować fakt że nie zostanie to naprawione definitywnie, będzie to łatane na kolanie aby działało dwa dni a potem znowu 'awaria ciasteczek' i dwa tygodnie nie może nic wyszukać. 

Ale oczywiście udało sie dodać proponowane wyszukiwanie/nazwy do okienka wyszukiwania.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

Wracam do was z odpowiedzią. Informacja o niewidocznych wszystkich ofertach jest wyświetlana prawidłowo. Nie wszystkie zakończone oferty będą wyświetlane i nie jest to błąd - naszym priorytetem są oferty aktywne. 😉

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pzkf
#9 Pomysłodawca#

Po pierwsze, nie pokazywało w zakończonych w ogóle żadnych zakończonych aukcji tylko aktywne, pod drugie, waszym priorytetem jest uprzykrzanie użytkownikom korzystanie z tego coraz gorszego portalu.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

U mnie jest to samo w archiwum allegro nie wyświetla mi zakończonych ofert, oczywiście zgłosiłem to lecz od ponad miesiąca nie ma odpowiedzi, jeśli owa taka będzie to będzie to odpowiedź nic nie wyjaśniająca .

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Serwis allegro zamiast być polepszany, jest tylko pogarszany . 

oznacz moderatorów