anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie możesz dodać oferty do koszyka

Czader30
#8 Zapaleniec
Nie możesz dodać oferty do koszyka

Masz już maksymalną ilość przedmiotów w koszyku. Jeśli robisz większe zakupy, podziel je na dwa lub więcej zamówień.

Kolejny problem którego nie było nawet do kwoty smart nie mogę dobić bo allegro ograniczenia stosuje.Powrót do komuny ? nic tylko czekać aż na kartki zaczniecie sprzedawać. Ciekawe dla czyjego dobra to utrudnienie 🙂

pisałem do sprzedającego i odpowiedział że to nie on stosuje te utrudnienia tylko allegro.

Nie wsponę że temat blokad kona mimo pozytywnego testu nadal występuje. Widzę że trzeba jednak zmienić przyzwyczajenia i zacząć korzystać z innej platformy,

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Czader30 na chwile obecną nie planują zwiększania pojemności koszyka >50 pozycji

oznacz moderatorów

jaszczur-ka
#11 Animator

@Czader30   50 przedmiotów w koszyku i nie możesz dobić do kwoty smart ? Coś tu nie gra chyba,  przecież nawet gdyby były po złociaku to już masz smart

oznacz moderatorów

Czader30
#8 Zapaleniec

Mam u innych sprzedających dla porównania u kogo wyjdzie taniej podobny koszyk.Są to nasiona większości w granicach 1-2 zł więc jak widać nie wybiorę bo znów dla mojego dobra robicie pod górkę.

Dobrze wiedzieć że nie zamierzacie nic z tym zrobić.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Czader30 

Nie pisz głośno swoich pomysłów, bo jeszcze ktoś usłyszy i pojawi się nowa metoda płatności 😆 

Rozumiem, że większa ilość przedmiotów w koszyku jest dla Ciebie ważna, dlatego przekazałem sugestię do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów