Masz już maksymalną ilość przedmiotów w koszyku. Jeśli robisz większe zakupy, podziel je na dwa lub więcej zamówień.
Kolejny problem którego nie było nawet do kwoty smart nie mogę dobić bo allegro ograniczenia stosuje.Powrót do komuny ? nic tylko czekać aż na kartki zaczniecie sprzedawać. Ciekawe dla czyjego dobra to utrudnienie 🙂
pisałem do sprzedającego i odpowiedział że to nie on stosuje te utrudnienia tylko allegro.
Nie wsponę że temat blokad kona mimo pozytywnego testu nadal występuje. Widzę że trzeba jednak zmienić przyzwyczajenia i zacząć korzystać z innej platformy,
@Czader30 na chwile obecną nie planują zwiększania pojemności koszyka >50 pozycji
@Czader30 50 przedmiotów w koszyku i nie możesz dobić do kwoty smart ? Coś tu nie gra chyba, przecież nawet gdyby były po złociaku to już masz smart
Mam u innych sprzedających dla porównania u kogo wyjdzie taniej podobny koszyk.Są to nasiona większości w granicach 1-2 zł więc jak widać nie wybiorę bo znów dla mojego dobra robicie pod górkę.
Dobrze wiedzieć że nie zamierzacie nic z tym zrobić.
Nie pisz głośno swoich pomysłów, bo jeszcze ktoś usłyszy i pojawi się nowa metoda płatności 😆
Rozumiem, że większa ilość przedmiotów w koszyku jest dla Ciebie ważna, dlatego przekazałem sugestię do odpowiedniego zespołu.