Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem pewna rzecz i niestety nie mogę śledzić przesyłki. Po raz pierwszy się to zdarzyło, a jest to bardzo dziwne i stresujące informacja jest zakup opłacony i po tym nic nie ma więcej spradziłem ofertę jeszcze raz i pisze że nie ma takiego produktu i sprzedawca anulował wszystkie swoje produkty sprzedaży zostałem oszukany ???
Co może być nie tak zaczynam się stresować czy przesyłka trafi do mnie na czas ?
@Client:127072855 zakup od Chińczyka, oni nie mają zintegrowanych paczek z allegro, poczekaj z 30 dni i potem dyskusja jak nie dotrze 😄
A skąd idzie ta przesyłka? a na jakim Allegro ten zakup.
Paczka z Chin .
Tu taj mam adres do reklamacji .
To tak długi czas dostawy, ona w pewnym momencie się pojawi. Obrazka my nie widzimy.
Czyli nie ma ma się co stresować że to jakieś oszustwo? Bo wczoraj zamówiłem i automatycznie nie ma już sprzedawca ani jezdnego produktu a wczoraj miał kilkadziesiąt produktów .
@Client:127072855 ja kiedyś kupiłem taką zabawkę dla bratanka. W moim przypadku wysyłka była z magazynu w Czechach za 3 dni była u mnie kurier DHL. Numer paczki był w systemie ale nie pokazywał drogi tylko wysyłkę i dostarczenie.
No po 3 dniach to szybko . Tylko właśnie mnie to zastanawia że zamówiłem u niego i na drugi dzień wszystkie jego ogłoszenia zniknęły z allegro.
Konto jest zawieszone. Ja bym się nastawiał na Allegro Protect.
Czyli zostałem oszukany tak ?
Ja tego nie wiem. Być może sprzedawca wysłał towar. Jeśli nawet nie wysłał to ja już nie umiem tego nazwać oszustwem. Wybacz ale muszę Ci trochę szpilkę włożyć. Nie kupuje się od chińczyków, jeżeli na koncie nie ma dużej sprzedaży potwierdzonej łapkami w górę. Warto aby konto było dłużej niż rok. Takie transakcje zawsze są obarczone ryzykiem. Teraz dowiedz się jak działa dyskusja (jeśli nie wiesz)
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/dyskusja-na-allegro/ba-p/324580
a potem udasz się do programu Allegro Protect.
Trochę to potrwa, czasu trochę stracisz. Jak wszystko prawidłowo poprowadzisz, Allegro odda Ci środki.