Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Co mam dalej zrobić zamówiłem rezystor do klimatyzacji po czym okazało się że wyslka jest z zagranicy i chciałbym ją anulować zero kontaktu z sprzedającym chciałem anulować zakup ale już tej opcji nie ma więc wszedłem na zwrot i trzeba tam wybrać opcję dostawy zwrotu a nie posiadam jakby tej rzeczy poniewaz jest u sprzedającego i co mam w tej sytuacji zrobić chciałbym po prostu odzyskać pieniądze.
gierland wybierz ,,wysyłka wlasna ,, sprzedawca otrzyma wiadomość o Twojej rezygnacji .
Kliknąłem ze wysyłka własna i teraz mam napisane że mam zwrócić towar do 5 lipca i co teraz ?
Teraz otrzymam zwrot pieniędzy? Beż żadnych problemów? @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Client:82543740 tak , jeśli będą problemy wróć do nas ... pomożemy
@Client:82543740 Nie mogłeś anulować zamówienia, bo sprzedający dodał już numer listu przewozowego (w piątek 18 czerwca). W tej sytuacji musisz poczekać aż paczka do Ciebie trafi i wtedy ją zwrócić.
Jeśli sprzedający w dalszym ciągu nie będzie odpowiadał na Twoje wiadomości, możesz rozpocząć dyskusję.
Anulować możesz na trzy sposoby, każdy jest tak samo ważny.
Odstąpienie od umowy zakupu przedmiotu.
Sprawdź, czy jest dostępna ta metoda;
Jeśli nie ma takiej opcji;
Jeśli anulujesz jedną z powyższych metod przed wysyłką, nie masz już obowiązku odbierać towaru. Sprzedający wyśle Ci go na swój koszt i swoje ryzyko. Musi Ci oddać całą wpłatę.
Formularz zwrotu możesz wypełnić i wysłać także wtedy, gdy nie masz jeszcze towaru. Nie ma znaczenia, jaką formę odesłania tam zaznaczysz.
Czyli teraz zostało mi czekać na zwrot środków na konto ?