Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem grę na urodziny, która miała być na czwartek jednak nie została do tego dnia nawet wysłana.
Zgłosiłem zwrot i założyłem dyskusje. Pomimo zgłoszenia zwrotu sprzedający wysłał ją w poniedziałek. Nie odebrałem przesyłki, która wróciła już do sprzedającego, który wysłał dzisiaj drugą paczkę.
Opisałem problem w dyskusji i i poprosiłem o pomoc Allegro. Allegro napisało, abym podał im numer przesyłki i wkleił potwierdzenie nadania. Jaki numer przesyłki mam wkleić? Jak to ja jestem kupującym, który zgłosił zwrot przesyłki, która jest już u sprzedającego.
@artur198613 widzę, że w dyskusji zostało to już wyjaśnione. Najprawdopodobniej chodziło o numer przesyłki, którą odesłałeś, w każdym razie, widzę, że sprzedający zobowiązał się do zwrotu, więc poczekajmy jeszcze na jego odpowiedź. Na zwrot wpłaty ma 7 dni licząc od momentu otrzymania przesyłki zwrotnej, jednak czas ten nie powinien być dłuższy niż 14 dni od momentu wypełnienia formularza zwrotu.
Była to przesyłka Allegro, która już dawno dotarła do sprzedającego, a zwrotu wpłaty dalej brak.
@artur198613 Dziękuję za informację, 20 minut temu wypowiedzieliśmy się w Dyskusji i wezwaliśmy sprzedającego do reakcji.