anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę przejść dalej jak wpisuje dane do wysyłki

Client:104497343
#1 Nowicjusz#

Mam rzeczy w koszuku chce już kupić klikam zapłać i wchodzi mi że mam wpisać dane do wysyłki. Wpisuje i klikam zapisz a tam wyskakuje ze mam wpisać ponownie nie mogę dalej przejść co mam zrobić przecież mam wpisane dane do wysyłki i numer telefonu. Proszę pomoc 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104497343 Wyczyść proszę pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:104611750
#7 Wielbiciel#

Podpinam się - też mam ten problem. I chyba przestanę korzystać z allegro. Najpierw mój telefon wykrył wirusa na allegro. Potem po ponownym zainstalowaniu prosiłam o pomoc, bo zapomniałam hasła, to chyba ktoś chciał wyłudzić moje dane - skan dowodu osobistego i to wyraźny miałam przesłać. Ciekawe po co, skoro przy zakładaniu konta nie był potrzebny. Więc nie wysłałam, ale założyłam nowe konto, a tu teraz problem z danymi do wysyłki - są wypełnione, ale wyskakują na czerwono pod danymi, że trzeba uzupełnić, jakby ich nie było. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104611750 Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut obrazujące ten problem?

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów