Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam rzeczy w koszuku chce już kupić klikam zapłać i wchodzi mi że mam wpisać dane do wysyłki. Wpisuje i klikam zapisz a tam wyskakuje ze mam wpisać ponownie nie mogę dalej przejść co mam zrobić przecież mam wpisane dane do wysyłki i numer telefonu. Proszę pomoc
@Client:104497343 Wyczyść proszę pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki oraz sprawdź, czy problem występuje także na innej przeglądarce.
Podpinam się - też mam ten problem. I chyba przestanę korzystać z allegro. Najpierw mój telefon wykrył wirusa na allegro. Potem po ponownym zainstalowaniu prosiłam o pomoc, bo zapomniałam hasła, to chyba ktoś chciał wyłudzić moje dane - skan dowodu osobistego i to wyraźny miałam przesłać. Ciekawe po co, skoro przy zakładaniu konta nie był potrzebny. Więc nie wysłałam, ale założyłam nowe konto, a tu teraz problem z danymi do wysyłki - są wypełnione, ale wyskakują na czerwono pod danymi, że trzeba uzupełnić, jakby ich nie było.
@Client:104611750 Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut obrazujące ten problem?