Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie mogę zainstalować aplikacji allegro po przywróceniu ustawień fabrycznych na telefonie, wcześniej miałem inny model na którym miałem zainstalowaną aplikację i wszystko działało teraz przy próbie instalacji pokazuje mi się taki zielony przycisk gdzie widzę urządzenia na których miałem zainstalowaną aplikację i po wybraniu obecnego urządzenia na którym chciałbym ją zainstalować otrzymuję informację w chmurce że zostanie zainstalowana wkrótce i nic się nie dzieje :
Masz min. Androida8?
Mam tak samo.Nie mogę zainstalować aplikacji mobilnej allegro a allegro lokalnie bez problemu zainstalowałam. Wszystko w telefonie mam zaktualizowane, wyczyszczone.
Android 12
@ibum77, dziękuję. Czy możesz opisać problem z zainstalowaniem aplikacji mobilnej nieco bardziej szczegółowo? Pomoże to ustalić przyczynę.
Nie mogę pobrać aplikacji allegro ze sklepu play.
Wszystko zrobione według instrukcji pomocy. Nic nie pomaga.
@ibum77 z kolei u Ciebie może być za nowy android, którego aplikacja nie obsługuje 🤣 ( żarcik nie brać na poważnie)
@Client:44052296 Ale możliwy ten żarcik, Allegro nie nadąża.😂
Do zeszłego tygodnia działało bez problemu 😊
@ibum77, skonsultowałam się z działem technicznym. Ze zrzutów ekranu wynika, że problem leży po stronie Sklepu Play, z którego próbujesz pobrać aplikację. Najprostszym sposobem na rozwiązanie problemów ze sklepem, jest usunięcie w telefonie pamięci podręcznej dla tej aplikacji. Pomocne informacje znajdziesz tutaj.
Jeśli problem będzie nadal występował, skontaktuj się, proszę, z supportem. Link do formularza znajdziesz na samym dole strony.
Właśnie w tym momencie udało mi się pobrać aplikację Allegro ze sklepu play.
Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie