anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę zapłacić

Client:46857371
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:46857371 Na czym dokładnie polega Twój problem z płatnością? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bartoszjas
#7 Wielbiciel#

Właśnie wygrałem licytację i też nie mogę jej opłacić. w oknie "Dostawa i płatność" klikam na PŁACĘ i nic się nie dzieje. Korzystam z przeglądarki Firefox ale na mobilnym Chrome jest to samo.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bartoszjas Wyczyść proszę pliki cookies i pamięć podręczną przeglądarki, a jeśli to nie pomoże prześlij proszę tutaj zdjęcia lub zrzuty swojego ekranu.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bartoszjas
#7 Wielbiciel#

Screenshot_3.png

Przycisk PŁACĘ nie reaguje, po kliknięciu zostaje podświetlony tak jakby był namierzony kursorem. Cookies czy zmiana przeglądarki nie pomaga, nigdzie nie działa.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bartoszjas Dziękuję, nasz zespół sprawdzi tę sytuację na Twoim koncie i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy dostanę odpowiedź. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bartoszjas Nasz zespół techniczny potwierdził, że aktualnie rzeczywiście mogą występować problemy z przejściem do płatności, ale pracujemy już nad ich rozwiązaniem. Przepraszam za te niedogodności, ale w międzyczasie spróbuj proszę wybrać inną, dowolną metodę dostawy, a następnie powróć do tej, którą pierwotnie wybierałeś. Wówczas powinny pojawić się metody płatności, a cały formularz powinien się odblokować i będziesz mógł bez przeszkód przejść do płatności. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bartoszjas
#7 Wielbiciel#

Akurat w tym zakupie nie ma innej opcji przy wyborze metody dostawy, tak jak na zrzucie ekranu: jest tylko paczka priorytetowa. W międzyczasie zakupiłem inną rzecz i wszystko poszło bez problemów. Czy może to problem z darmową dostawą przez Smart? W podsumowaniu do zapłaty nie dolicza mi 20zł za dostawę a to zakup od prywatnej osoby, dostawa jest przez pocztę - może w tym jest błąd?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bartoszjas Nie, forma dostawy nie ma tutaj znaczenia. Widzę, że jednak udało Ci się opłacić to zamówienie, więc problem rozwiązany.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów