Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge opłacić zakupów przez bank ale tylko przez PNB Paribas .
pojawia się komunikat ze muszę „ Twoja przeglądarka nie jest wspierana i żeby się zalogować do banku muszę zaktualizować lub zainstalować nowa przeglądarkę
Mam to samo, czy problem zostal rozwiązany?
W przeglądarce internetowej wszystko działa poprawnie, problem występuje tylko w przypadku zakupów przez aplikację allegro.
Witam, czy już wiadomo dla czego nie można opłacić zakupów przez aplikacje problem nie jest tylko paribas ale również Credit A i ING potrzebuje pilnie opłacić zakup wszystko robię w telefonie nie mam innej możliwości…
@sotiano Jeśli korzystasz z aplikacji, to spróbuj skorzystać z wersji Allegro na przeglądarkę. Sprawdzamy tę sytuację razem z operatorem płatności i damy Wam znać.
Dlaczego nie potrafię zapłacić przelewem z banku bp Paribas? Zawsze mogłam od wczoraj nie da się
Jakieś próby typu czyszczenie przeglądarki zmiana ! a coś wyświetla się.
Czyszczenie przeglądarki nic nie daje. W ubiegłym tygodniu dzwoniłem do banku BNP Paribas i pani poinformowała mnie, że mają zgłoszenia o problemach z płatnościami przy aplikacji allegro i priorytetowo starają się to naprawić. Problem istnieje prawdopodobnie na większości urządzeń mobilnych, bo dziś próbowałem opłacić zakup z telefonu żony. Niestety znów się nie udało, musiałem anulować płatność i ponowić ja na komputerze.
@Danielczajkowski Wspólne z BNP Paribas i operatorem PayU szukamy przyczyny problemu
Czy coś udało się z tym tematem podziałać? bo tez nie przekierowuje do konta firmowego tylko do indywidulanego, bez możliwości wyboru
Tez mam ten problem