Od wczoraj nie moge zaplacic za zakupy allegro laczy sie z bankiem ale bank wypisuje " nie mozna pobrac danych ". Czyli znowu programisci cos sknocili bo na drugim kompie jest tak samo. Kupilem przez allegro Pay ale tego tez nie da sie zaplacic bo " nie mozna pobrac danych".Bank dziala bo przelewy moge robic wiec zostaje allegro. Pozdrawiam
@Geminex z jakiej metody płatności korzystasz i czy możesz pokazać mi zrzut całego ekranu z tym komunikatem?
Witam ja również mam ten sam problem
@Client:87081369 od Ciebie również potrzebuję informacji, o jaką dokładnie metodę płatności chodzi oraz zrzuty obrazujące ten problem.
klikam Płatność przelew gdzie przekierowuje na stronę mojego banku , po zalogowaniu wyskakuje informacja że nie można pobrać danych i nastąpi wylogowanie z banku i tak się dzieje. Moim zdaniem to nie jest problem po stronie Banku bo wcześniej wykonywałem przelewy bez problemu.
@Client:87081369 to nie jest problem po naszej stronie, tylko Twojego banku. Napisałeś: " po zalogowaniu wyskakuje informacja że nie można pobrać danych i nastąpi wylogowanie z banku", więc to z bankiem musisz wyjaśnić ten problem.
Ten sam problem.ING
Również ten sam problem. Po zalogowaniu się do banku informacja "nie udało się pobrać danych " po czym następuje wylogowanie. Sprawdzone da dwóch komputerach. Przelew z banku można zrobić. Informacja z banku - problem nie leży po stronie banku. Bank ING.
Rozmawialem z ING bankiem i to oni maja problem od wczoraj.
no nareszcie bo tez **piiip**, nie moge tu zrobic przelewu z ing