Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem wiadomość, że monety w liczbie 50 zostały mi przyznane za dokonanie pierwszego zakupy z allegro pay. Niestety po wejściu i próbie odebrania monet ich ilość nie zwiększyła się. Dlaczego?
@Client:109088261 ponieważ Twoje konto zostało założone mniej niż rok temu, a w takim wypadku obowiązuje limit przyznawanych monet, który wynosi 20 monet na miesiąc.
Już napisałam do odpowiedniego działu, który po weryfikacji zgłoszenie będzie mógł przyznać brakujące monety. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
Zapytam czy taki zapis jest w regulaminie aktywacji Allegro Pay?😁
@LEW433 nie, bo zasady tej promocji nie są opisane w regulaminie Allegro Pay 😁
Tylko tutaj gdzie znajdziemy zapis:
"Program Monetowy –program lojalnościowy prowadzony przez Organizatora, którego zasady uregulowane zostały w Regulaminie Programu Monetowego znajdującego się na tej stronie".
I tam przeczytamy, że:
"Zbieranie Monet w ramach jednego Konta podlega następującym limitom:
a. dla Uczestników, którzy posiadają Konto w Allegro przez okres krótszy niż 365 dni:
To znam, ale to moim zadaniem jak ktoś czyta regulamin Allegro Pay to powinien widzieć ten zapis w tym pkt Promocją nie są objęci Kupujący posiadający Konto Junior, o którym mowa w pkt 2.1. Regulaminu Allegro oraz Kupujący działający w ramach Konta Firma, o którym mowa w pkt 2.4. Regulaminu Allegro.. jako ograniczenia co do ilości przyznanych monet.
@Client:109088261 brakujące monety zostały dodane na Twoje konto 🙂