Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry, Zrobiłem wczoraj w nocy zakupy , nadal nie mam potwierdzenia zakupu, płatność przeszła bez problemu, nadal nie dostałem potwierdzenia na mail ani na numer tel. że dokonałem powyższych zakupów a w statucie zaznaczona, że zakupy są opłacone
@Client:134725159 nie widzę na Twoim koncie zakupów z wczoraj. Robiłeś je na naszej stronie czy przez przesłany przez kogoś link?
przeszedłem przez kogoś link
ale już z tego linku nie da się przejść do ogłoszenia
oraz chciałbym złożyć reports tylko nie wiem jak bo zostałem oszukany na Allegro Lokalne ponieważ kupiłem kierownicę ale sprzedawczyni mi nie odpisuje zero kontaktu mam jej numer dzwoniłem kilka razy oraz mam na koncie bankowym dowód że kupowałem kierownicę
@Client:134725159 Nie zostałeś oszukany na Allegro Lokalnie a zostałeś oszukany przez oszusta który podesłał ci link. Link był fałszywy, nie klika się nigdy w linki podsyłane przez nieznajomych.
ale ja chciałem kupić tylko i kliknąłem zakładkę kup
ale ja dostałem link który prowadził do ogłoszenia na allegro lokalne
@Client:134725159 najprawdopodobniej był to fałszywy link, który prowadził do strony podszywającej się pod Allegro Lokalnie. Prześlij go nam. Sprawdź też potwierdzenie płatności, powinna tam być informacja, gdzie była płatność.
https://allegrolokalnie.p1-oferty18313.sbs/?id=cOo3gE42i53n32gAKdaM99ICJG9ieF
Strona nie istnieje, jak już wyżej napisane było, zostałeś oszukany
@Client:134725159 @Link który otrzymałeś nie prowadził do Allegro lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
Niestety ale zostałeś oszukany.
Nie kupiłeś nic na allegro.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety się nie nastawiaj 😐