Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem udział w 2021 3 sierpnia, 16:24 Od [edycja], ale sprzedawca cały czas kłamał, prosił o czekanie i czekanie na towar. Po trzech miesiącach poprosiłem o zwrot pieniędzy. Sprzedawca powiedział, że zwrócił, ale nie otrzymałem pieniędzy. Potem poprosiłem o wyciąg z konta, ale sprzedawca zwleka, cały czas kłamie i wyciągu nie dostaję. Upłynął czas ochrony i trudno mi się porozumieć, bo jestem z Litwy. Sprzedawca celowo opóźnił zakończenie okresu karencji. Proszę o pomoc, ponieważ ten sprzedawca jest bardzo nieuczciwy Ponieważ czas dyskusji się skończył, nie mogę już niczego tam wypełniać. Sprzedawca celowo opóźnił termin, abym nie odzyskał pieniędzy. Dlatego proszę o pomoc, sprzedawca mnie oszukał.
jaki numer mam napisać na końcu?
Numer oferty
system nie pozwala na wysyłanie bez numeru
Wejdź w zakładkę ,, moje zakupy ,, przy nazwie feralnego produktu jest w nawiasie numer , to o ten chodzi .
Jaki numer masz na myśli ?
Tam nic nie da napisz tu a oni Ci pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
@Client:99952630, widzę, że kontaktowałeś się z nami w tej sprawie mejlowo i poprosiliśmy Cię o ponowną wiadomość wysłaną przez ten formularz po zalogowaniu się na Twoje konto Allegro. 🙂
Znalazłem już ten numer
Jestem z Litwy i piszę z pomocą tłumacza, bardzo trudno mi się porozumieć, a sprzedawca wykorzystał to i nie dał pieniędzy
Wysłałem prośbę