Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak zwrotu środków przez allegro na moje konto po zwrocie niekompletnego przedmiotu do sprzedającego Allegro zakończyło sprawę w moim imieniu twierdząc że wszystko jest w jak najlepszym pożądku jak tak można!!!! Oddajcie moje 216,00 zł !!!!
Allegro zdecydowało za Ciebie o braku zwrotu środków?może opisz wszystko od początku bo cosik tu nie pasuje.
@Szymon733 Sprzedający prawidłowo zlecił zwrot na Twoje konto 26 września. Wysłaliśmy Ci potwierdzenie tej operacji w wiadomości mejlowej.
Zamówienie opłaciłeś za pomocą Allegro Pay. Jeśli spłaciłeś to zamówienie, to na Twoim koncie powstała nadpłata, a środki samodzielnie wypłacisz z panelu (https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-pay/). Wejdź proszę w kolejno w [Opcje] -> [Zarządzanie nadpłatami], a następnie podaj numer konta, na który mają zostać zwrócone pieniądze.
Ok ja to wszystko rozumiem konto do zwrotu nadpłaty również podałem tylko dalej jest jeden malutki szczegół brak zwrotu 216,00 zł na moim koncie !
@Szymon733 Kiedy podałeś konto do zwrotu?
Zapytam inaczej jaki czas Allegro ma na przelew nadpłaty od momentu podania nr. konta na które mają zostać przelane środki ??
@Szymon733 3 dni robocze.