Nie otrzymałem zwrotu a dyskusja została zakończona, co robić?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Brak zwrotu środków przez allegro na moje konto po zwrocie niekompletnego przedmiotu do sprzedającego Allegro zakończyło sprawę w moim imieniu twierdząc że wszystko jest w jak najlepszym pożądku jak tak można!!!! Oddajcie moje 216,00 zł !!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Allegro zdecydowało za Ciebie o braku zwrotu środków?może opisz wszystko od początku bo cosik tu nie pasuje.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Szymon733 Sprzedający prawidłowo zlecił zwrot na Twoje konto 26 września. Wysłaliśmy Ci potwierdzenie tej operacji w wiadomości mejlowej.
Zamówienie opłaciłeś za pomocą Allegro Pay. Jeśli spłaciłeś to zamówienie, to na Twoim koncie powstała nadpłata, a środki samodzielnie wypłacisz z panelu (https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-pay/). Wejdź proszę w kolejno w [Opcje] -> [Zarządzanie nadpłatami], a następnie podaj numer konta, na który mają zostać zwrócone pieniądze.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ok ja to wszystko rozumiem konto do zwrotu nadpłaty również podałem tylko dalej jest jeden malutki szczegół brak zwrotu 216,00 zł na moim koncie !

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Szymon733 Kiedy podałeś konto do zwrotu?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zapytam inaczej jaki czas Allegro ma na przelew nadpłaty od momentu podania nr. konta na które mają zostać przelane środki ??

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Szymon733 3 dni robocze.