Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem filtr
Filtr wody, filtr wody z kranu, niebieski
Od sprzedającego jak wyżej niestety do tej pory nie otrzymalem przesyłki ani zwrotu gotówki. O którą się upomniałem niestety minął okres 180dni od złożenia zamówienia czy jest jakaś szansa na pomoc z waszej strony i szansa na odzyskanie gotówki.
WOW!!! Otwórz dyskusję, jeśli jeszcze możesz, bo tak to słabo, powinieneś to zrobić po 14 dniach od razu.. Jeśli nie wyjdzie to pisz do allegro bezpośrednio w kontakcie, pewnie @xyz96 podrzuci linki/pomysły co robić dalej 🙂
@Client:37228498 Napisz do Allegro prośbę o wznowienie dyskusji z sprzedającym.może tu:czat albo telefon :https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a
@WREDZIA-W1 Wołam Cię - masz nowy wzór cierpliwości do wstawienia w Sevres pod Paryżem😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Wybacz, nie było mnie tydzień. Ryby w Bugu łowiłam 🙂
Tego to trzeba w spiżu odlać i wysłać do Sevres. Chyba już nikt nie ma szans go pobić 🙂
@WREDZIA-W1 Nie mów z góry hop jeszcze nie jedna perełka może cię zaskoczyć jednak siła cierpliwości u niektórych powala.
ciekawe czy klient zapomniał że kupił czy czekał tyle czasu na paczkę
co to za shenzen konto?
@miliarderzy Chyba raczej nie zapomniał, skoro sobie przypomniał że już ponad pół roku minęło😛
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
No, dokładnie 🙂 Ja już bym była trzy razy na policji i ze dwa w prokuraturze, a innych nie rusza 🙂
to trzeba mieć anielską cierpliwość żeby tyle czasu na paczkę czekać... swoją drogą na aukcji zostało jasno napisane: Czas wysyłki 60 dni roboczych
nie zamawiam z takich aukcji - chyba jednak lepiej dopłacić i kupić z wysyłką z Polski