anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie poinformował o grzejącej i hałasliwej karcie graficznej

Client:45725194
#7 Wielbiciel#

Witam kupiłem kartę graficzną za 2,5k od pewnego pana niestety zanim się obejrzałem ujrzałem napis że nie można zwrócić karty graficznej jak widać na zdjęciu pan który sprzedał grafikę nie poinformował mnie że grafika się grzeje i strasznie hałasuje jak myślicie powinienem kontaktować się raczej z serwisem czy jest szansa że jeszcze zwrócę kartę graficzną?

Screenshot 2023-11-07 at 16-08-09 Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.png

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45725194 prywatny sprzedający (a od takiego kupiłeś) nie musi przyjmować zwrotów, ale musi jak każdy inny rozpatrzyć reklamację, jeśli więc głośność karty i jej stan wskazuje na wadę to powinieneś reklamować ten zakup. Sprzedający musi reklamację rozpatrzyć. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:45725194 Jeżeli ie było takiej informacji w ofercie to składaj reklamację i to najlepiej już od razu za pomocą dyskusji, tam opisz problem tam sprzedający ma 24godz na odpowiedz i tam masz pomoc Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów