anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie polecam

rene2102
#7 Wielbiciel#

Nie polecam sklepu ole ole...kupiłam w kwietniu telewizor.. zepsuł się w październiku jest na gwarancji a ja nie mogę doprosić się o serwis który przyjedzie i naprawi trwa to już 3 tygodnie a ja słyszę tylko ze przyjęto zgłoszenie do naprawy i ktoś się do mnie odezwie..najpierw miało być to za 3- 5 dni potem za 10 dni roboczych potem za 14 dni kalendarzowych ..teraz zadzwonił serwis i poinformował mnie ze ktoś w przeciągu 3 dni powinien się do mnie odezwać.. czyli zaczynamy od początku.. gwarancja jest ale nie można doprosić się o naprawę.. nie polecam i jeszcze raz nie polecam..ja utopiłam 3500 tys i zostałam z problemem

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Szczerze to dziwi mnie to. Ten sklep tak działa tylko na allegro czy ogólnie też? Bo szczerze robiłam tam poważniejsze zakupy ale bezpośrednio u nich i nigdy problemów nie miałam. Fakt że ostatnio ze 2 lata temu. Nawet reklamacja pralki 2x kończyła się wizyta mechanika już następnego dnia.  Za to teraz na tym na allegro to już widzę nie pierwsza taka opinia...

Obstawiam, że to cudny efekt polityki Allegro. Ceny niskie trzeba trzymać, klienci w konia robią bezkarnie, żeby utrzymać się na rynku niektórzy zaczęli działać podobnie. I jak zwykle za wszystko płacą najsolidniejsi klienci.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@rene2102 W ostatnim czasie kolejna skarga na nich tu na forum, ma 14dni na rozpatrzenie reklamacji później jest uznana, ale jak uznana to co dalej?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 takie będą skutki wywalania małych firm i pozostawienia molochów 😞

Ps. Gwarancja - Serwis - tu nie ma 14 dni 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@rene2102 to nie korzystaj z Gwarancji tylko rozpocznij dyskusję i złóż reklamację z tytułu niezgodności z umową poczekaj 14 dni jak nie odbiorą to będzie wniosek do Protect dostaniesz kasę od allegro 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów