Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca świadomie oszukuję kupujących sprzedaję towar niezgodny z opisem gdzie na otrzymanym towarze markerem jest zamazana nazwa produktu celowe oszustwo zwrot pieniędzy wysyłają w dwóch ratach albo wiecej tłumaczą się że ktoś pomylił a oni poprostu liczą że kupujący się nie odezwia i wyjdzie im to na dobre bardzo niemiła bezczelna obsługa straszą paragrafami i wyzywają tych którzy się o swoje pieniądze upomna oczywiście allegro z tym nic nie robi tylko oceny usówa na ich korzyść
niedługo ktoś kupi wykałaczki i będzie dym, że nie są odpowiednio ostre. Że też ludziom chce się obrzucać wulgraryzmami za kilka złotych. Masakra.
Panie ja ostrzegam przed oszustem żeby ludzie nie mieli problemów a że sprzedawca jest bezczelny i kłamie to tym bardziej odradzam nikt tu się nie wyzywa wulgaryzmami to jest wymyśl kreatywnej obsługi kupujacego niech Pan coś u nich kupi i zgłosi zwrot to się Pan dowie jacy mili sprzedawcy na allegro są
Oczywiście że można zapomnieć tylko jak mnie sprzedawca nekał bezczelnimi wiadomosciami o zmiane oceny bardzo niemiła obsługa nawet to mnie straszyli pozwem to ile można ocena była adekwatna do zakupu ja tu nie szukam pomocy tylko przestrzegam przed nieuczciwym sprzedawca innych
@1990malwina1990 napisała: "jak mnie sprzedawca nekał bezczelnimi wiadomosciami o zmiane oceny "
Sprzedawca [edycja] ujął to tak: "Nękała pracowników obraźliwymi wiadomościami."
hmmm, wzajemnie się nękaliście.... 🤔
Nie wiem co za ludzie tam pracują ale oni mają ciekawą wyobraźnię kłamią jak z nud widocznie mają doświadczenie dla mnie sprawa się skończyła po zwrocie pieniędzy na wiadomości o zmianę oceny tylko odpisałam że nie zmienię bo na taką zasługują i tego nie mogli pojąć
Ale ten sprzedający robi rynsztok.... Przejrzałem komentarze do negatywów.... Wstyd.
#13 Ambasador# dokładnie ci ludzie muszą nie mieć żadnej kultury zachowują się i myślenie mają jak zbuntowani nastolatkowie kłamią jak z nut pierwszy raz na allegro spotkałam się z takimi chamstwe dlatego nie polecam wiadomo można się pomylić z towarem i załatwić sprawę normalnie a nie tak po chamsku obrażają wszystkich co prawde im napiszą