anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widzę wszystkich produktów w sprzedaży które sa wystawione . .

Mijato
#2 Obserwator

Witam Dlaczego jak jestem zalogowany na koncie prywatnym i szukam konkretnego modelu np. monitora HP E232 wpisując go w okno wiszukiwania wyskakuje mi tylko jedna oferta a jak szukam to w google to pokazuje że jest więcej dostępnych aukcji na allegro i daa sie wyjść w aukcję i to kupić a poprzez allego nie da się wyszukać . Kuję dużo cześci samochodowych i jast tak samo . to już kolejny przypadek . Dlaczego tak się dzieje ? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Mijato możesz proszę załączyć zrzut ekranu, z widokiem wpisanej frazy w naszą wyszukiwarkę oraz wyświetlaną listą produktów? Czy masz dostępną opcję "zobacz x oferty"? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mijato
#2 Obserwator

Zrzut ekranu 2025-10-14 211724.pngZrzut ekranu 2025-10-14 211758.png

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Mijato dziękuję! Widzę, że masz zawężone wyszukiwanie do oficjalnej marki hp - gdzie jest dostępna jedna oferta. Jednak jeśli wpiszesz "monitor HP E232" w wyszukiwarkę dla wszystkich kategorii lub dla kategorii elektronika to wyświetlimy więcej ofert tego produktu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mijato
#2 Obserwator

Nawet jak wpisze monitor HP E232 to i tak nie pokazuje mi tych aukcji co koogel wynajduje w allegro dostepnych aukcjach . Teraz szukam np. Halogen compass i nie znajduje mi ich a w google znajduje mi aukcje w allegro . O co tu biega z tym allegro mam problem z wiekszością towarów . Nie da się już szukać na allego normalnie . To nie ja tylko tak mam ale tez koledzy którzy mają konta firmowe . 

oznacz moderatorów

Mijato
#2 Obserwator

dlaczego są ograniczenie w wyszukiwaniu wiekszości produktów ?

oznacz moderatorów

Mijato
#2 Obserwator

Czy istnieje kontakt telefoniczny z allegro ? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@Mijato Możesz skontaktować się przez formularz. Wybierz sposób kontaktu "zamów rozmowę telefoniczną". 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów