anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie wyszukuje wszystkich ofert

meteser
#8 Zapaleniec#

Dlaczego Allegro nie wyszukuje wszystkich ofert?
Po wpisaniu frazy nie wyszukało mi oferty, którą kilka dni wcześniej dodałam do ulubionych, pomimo że w tytule znajduje się wpisana fraza!
O co tu chodzi?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@meteser podaj proszę szczegóły tego wyszukiwania. Najprawdopodobniej oferta jest wśród ofert połączonych z produktem, ale abym mogła to sprawdzić, potrzebuję link do tego wyszukania.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika   mi też nie wyszukuje wszystkich ofert, zgłaszałem to , żaden doradca tym się nie zajął , w tym momencie tak wygląda wyszukiwanie że nie wyświetlaja się wszystkie h oferty

Dramat 

oznacz moderatorów

meteser
#8 Zapaleniec#

To nie jest kwestia jednej oferty. Wyszukiwarka działa wybiórczo. Zależy skąd skopiuję tekst frazy. Kopiowanie TEJ SAMEJ frazy tytułu z aukcji od jednego sprzedawcy wyszukuje inaczej niż od innego sprzedawcy (np. model przedmiotu).  Głupio to wszystko działa. Tak samo głupie jest to, że muszę odinstalować rozszerzenie  "translator" ze swojej przeglądarki żeby cokolwiek napisać na tym forum, bo inaczej nie da się dodać posta. Zmieńcie programistów bo chyba tylko kawę tam piją i lulki palą.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Ja nie widzę swoich kilkunastu ofert promowanych na dwóch kontach, a w kategorii, w której wyszukiwałem używane przedmioty jest 14 stron, wczoraj było ich kilkadziesiąt. Pewnie znów jakiś nieudacznik straci pracę, bo zepsuł całą wyszukiwarkę. Litości.

oznacz moderatorów