anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie zdążyłem odebrać paczki z paczkomatu. Co dalej zrobić?

tomapaw
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#

Kontakt ze sprzedającym i porozumienie, wyśle ale może być dopłata za ponowną przesyłkę, inny sposób odstępujesz od umowy zakupu, wchodzisz w zakładkę "Moje zakupy" klikasz zwrot i sprzedający zwraca Ci środki a ty kupujesz ponownie, warto jak była darmowa wysyłka.😀

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@LEW433 Tylko, że Twoja metoda to naciąganie sprzedającego na dodatkowe koszty. Nie jest to zbyt eleganckie. A to wina kupującego, że nie odebrał przesyłki w wyznaczonym terminie. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Ziolko39 Bardzo mi przykro, nie ja udostępniam takich zasad.😊

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@LEW433 Ja wiem, że to nie Ty. Ale mi nie chodzi o zasadę tylko o fakt podpowiadania niezbyt etycznego zachowania. Trochę to tak wygląda, jakbym przyszedł minutę po zamknięciu sklepu i za karę, że się spóźniłem powybijał szyby.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Szyby, to takie chuligańskie. 🤣 Uważasz że nie powinienem tego "podpowiadać".🤔

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@LEW433 To był tylko przykład wzięty z sufitu. Ale tak, uważam że takie podpowiedzi szkodza sprzedającym. I tak są nierówno traktowani. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nikt nigdy nie mówił że będzie sprawiedliwie.

oznacz moderatorów

MatkaTarzana
#9 Pomysłodawca#

@LEW433 

nie ja udostępniam takich zasad.

Tyle lekcji tutaj odebrałeś, tyle porad jak poprawnie pisać i wszystko nadaremno.

W każdziutkim wątku musi być jakiś twój bełkotliwy wpis. Otwieram gadane- Lew, otwieram lodówkę - Leeeew 🤣

Zaczynam podejrzewać zemstę xyz, przodownikiem Gadane został Lew 🤣

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie musisz otwierać lodówki ani tu wchodzić, nawet wchodzić na drzewo, żeby znaleźć swojego synka.😘

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@MatkaTarzana Teraz trochę przesadziłeś. Jedna wpisy LWA są bardziej stonowane i rzeczowe niż XYZ. A to, że jest przodownikiem to chyba nie jest wadą. Możesz też się udzielać i zostać liderem. Pisać każdy może, ale z sensem to tylko niektórzy.

oznacz moderatorów