Dzień dobry. Mieszkam w Toruniu i niedaleko mnie znajduje się automat do odbioru paczek dpd pickup. Niestety notorycznie moje paczki są przekierowywane na inne oddalone dalej automaty. Śmiem sądzić, że przyczyną nie jest brak miejsca przy moim miejscu zamieszkania, tylko oddalony ten automat od głównej ulicy i kurierowi jest przypuszczam łatwiej dostarczyć paczkę w inny automat blisko głównej ulicy. Dziś na przykład przekierowano mię na olsztyńską 117 kiedy spojrzałam na Google map i zobaczyłam gdzie mam pojechać okazało się że Olsztyńska 117 to przedsiębiorstwo Ceg-tor i tam automatu nie ma. Dopiero po wejściu na zakupiony Towar była informacja że to przy Biedronce, ale to nie jest ulica Olsztyńska tylko Ceglana albo inna. Jutro pojadę tam i zobaczę czy faktycznie to jest to miejsce czy może nie. Mam tylko do odbioru niecałą dobę a mam problem z odbiorem ,bo nie mogę zlokalizować miejsca. Jestem zniesmaczona tą sytuacją. Nie po to wybieram automat blisko domu, żeby szukać go w innych miejscach. Proszę o wyjaśnienie sprawy. Dziękuję
Cześć @2olivki, podaj proszę numery przesyłek któych dotyczy ta sprawa. Przekażemy je do odpowiedniego działu w celu jej wyjaśnienia.