anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niektóre oferty nie są dostępne w aplikacji.

Kosmaty20
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Natknąłem się na taki przypadek.

Poszukiwałem uchwytu do monitora. Wyszukując przez przeglądarkę na komputerze  jednąz pierwszych ofert na liście była ta aukcja:

https://allegro.pl/oferta/biurkowy-obrotowy-uchwyt-na-dwa-monitory-10-27-11897095003

Chciałem zakupić produkt poprzez aplikację jako że tam już mam uzupełnioną forme płatności, adres itp.

Niestety przeszukując listę produktów w tej samej kategorii ta aukcja nie była dostępna. Po wpisaniu w wyszukiwarke nazwy sprzedawcy, wyskoczyło również brak ofert.

Dopiero gdy wpisałem w wyszukiwarkę numer oferty: 11897095003 to ogłoszenie zostało znalezione. Jeśli z poziomu oferty na aplikacji przejdę do "wszystkie przedmioty sprzedającego" to również dostaję "brak ofert" a w wesji przeglądarkowej normalnie listę ofert tego sprzedawcy.

Chciałem tylko dowiedzieć się czy jest to notmalne zachowanie czy jakiś błąd i czy występuje tylko u mnie czy u innych również.

Dziękuję i pozdrawiam.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Kosmaty20 Cześć 🙂 Wpisałam w wyszukiwarkę nazwę produktu i wynik od tego Sprzedającego pojawił się jako pierwszy. W wyszukiwaniu po kategorii ten produkt pojawia się na szóstej pozycji. 

Jeśli chodzi o wyszukiwanie po nazwie Sprzedającego, to czy zaznaczyłeś w opcjach wyszukiwania opcję "W sprzedawcach"? Tuż pod paskiem wyszukiwania możesz to zmienić, wystarczy że klikniesz w "Szukasz: w całym Allegro". 

oznacz moderatorów

Kosmaty20
#7 Wielbiciel#

Cześć. Dzięki za odpowiedź. Po tym jak napisałaś że po Twojej stronie wszystko działa zacząłem szukać po ustawieniach. Okazało się ze problemem był język aplikacji. Język miałem ustawiony na angielski i dlatego nie wyszukiwało ofert (pewnie problem jakiegoś automatycznego tłumaczenia). Po zmianie na polski wszystko działa.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów