Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Natknąłem się na taki przypadek.
Poszukiwałem uchwytu do monitora. Wyszukując przez przeglądarkę na komputerze jednąz pierwszych ofert na liście była ta aukcja:
https://allegro.pl/oferta/biurkowy-obrotowy-uchwyt-na-dwa-monitory-10-27-11897095003
Chciałem zakupić produkt poprzez aplikację jako że tam już mam uzupełnioną forme płatności, adres itp.
Niestety przeszukując listę produktów w tej samej kategorii ta aukcja nie była dostępna. Po wpisaniu w wyszukiwarke nazwy sprzedawcy, wyskoczyło również brak ofert.
Dopiero gdy wpisałem w wyszukiwarkę numer oferty: 11897095003 to ogłoszenie zostało znalezione. Jeśli z poziomu oferty na aplikacji przejdę do "wszystkie przedmioty sprzedającego" to również dostaję "brak ofert" a w wesji przeglądarkowej normalnie listę ofert tego sprzedawcy.
Chciałem tylko dowiedzieć się czy jest to notmalne zachowanie czy jakiś błąd i czy występuje tylko u mnie czy u innych również.
Dziękuję i pozdrawiam.
@Kosmaty20 Cześć 🙂 Wpisałam w wyszukiwarkę nazwę produktu i wynik od tego Sprzedającego pojawił się jako pierwszy. W wyszukiwaniu po kategorii ten produkt pojawia się na szóstej pozycji.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie po nazwie Sprzedającego, to czy zaznaczyłeś w opcjach wyszukiwania opcję "W sprzedawcach"? Tuż pod paskiem wyszukiwania możesz to zmienić, wystarczy że klikniesz w "Szukasz: w całym Allegro".
Cześć. Dzięki za odpowiedź. Po tym jak napisałaś że po Twojej stronie wszystko działa zacząłem szukać po ustawieniach. Okazało się ze problemem był język aplikacji. Język miałem ustawiony na angielski i dlatego nie wyszukiwało ofert (pewnie problem jakiegoś automatycznego tłumaczenia). Po zmianie na polski wszystko działa.
Pozdrawiam.