Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Nie wiem jak to możliwe ale przez ostatnie 2 minuty licytacji, którą chciałem wygrać, wyskakuje mi komunikat "nastąpił błąd, spróbuj jeszcze raz" i tak do końca licytacji. Spotkało mnie to już drugi raz. Czy czegoś nie wiem, czy muszę licytować parę dni czy godzin przed końcem.? To jakiś absurd Czuję się oszukany. Tym bardzie,że aukcja zakończyła się 6 razy taniej niż oferowałem. 2 miesiące temu w tej samej kategorii (Kolekcje-numizmatyjka-pieniądz papierowy) była identyczna sytuacja. Zdarzyło mi się również, że wygrałem aukcję, pojawił się komunilat zakończona a rano okazało się, że jeszcze ktoś mnie przebił. Gdzie ja to mogę zgłosić. Śmierdzi szwindlem na odległość. Może ktoś spotkał się kim przypadkiem. Proszę o wyjaśnienie.
Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
@stanlay Nie śmierdzi szwindlem, tylko Twoja przeglądarka zawalona i Twój Internet muli.
@stanlay W licytacjach niektórzy mają ustawionego "snajpera" z swoją maksymalną kwotą przebicia na ostatnie sekundy i wtedy trudno zdążyć przebić .
Być może i pewno to zrobię, chociaż bez przekonania. Internet śmiga aż miło, 20 min przed końcem tej licytacji brałem udział w innej i wszystko było normalnie. Ok, dzięki za odpowiedź