Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie odebrałem paczki z paczkomatu, sprzedawca nie chce zwrócić pieniędzy ponieważ twierdzi, że paczki nie dostał z powrotem, według nr przesyłki chyba ma, rację: 642282727226026115221471 ? co w takiej sytuacji, sprzedający musi złożyć reklamację?
@zbyniek16081996 a odstąpiłeś od umowy ( zakup od firmy ) jak nie to czemu ma Ci oddać kasę, towar dalej jest Twój i trzeba go odebrać 🙂
Napisz coś więcej jako zakup itp. to tak nie działa nie odbieram i należy mi się kasa 😄
nie odebrałem ponieważ przyszło do paczkomatu w sobotę a wtedy mnie nie było w miejscu zamieszkania i nie mogłem jej odebrać
@kostas11 napisał(a):a odstąpiłeś od umowy ( zakup od firmy ) jak nie to czemu ma Ci oddać kasę, towar dalej jest Twój i trzeba go odebrać 🙂
Tylko jak odebrać?:)
tylko jaki ma związek nieodebranie paczki ze zwrotem pieniędzy. Nie chcesz już tego produktu, że sprzedawca ma Ci oddać wpłatę ? Jeśli klient nie odbiera paczki, to albo pokrywa koszt ponownej wysyłki i czeka na dostawę, jeśli nadal chce zakupiony przedmiot, albo zgłasza odstąpienie od umowy i ewentualnie pokrywa koszty zwrotu nieodebranej paczki (jeśli jest on płatny). Wszystko musi się odbyć formalnie.
@zbyniek16081996 Nie odebrałeś to niezbyt ładnie, zawsze można kogoś poprosić o odbiór, paczka wraca do sprzedającego, teraz możesz odstąpić od umowy zakupu a wówczas sprzedajacy zwróci Ci środki i ma na to 14dni od chwili odstąpienia od umowy zakupu, ale równie dobrze możesz opłacić wysyłkę i Ci wyśle powtórnie towar.