Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
Trzy miesiące temu kupiłem drabinę, niestety dostarczony przedmiot nie był zgodny z tym, co zamawiałem, więc poprosiłem o przysłanie właściwego. Wszystko poszło sprawnie, po kilku dniach miałem już właściwy przedmiot. Niestety, wtedy zaczął się problem z firmą kurierską (UPS), która twierdzi, że muszę opłacić koszty drugiej przesyłki. Po rozmowie z nadawcą dowiedziałem się, że paczka była przez nich opłacona (przez Paypal) i mam ignorować kolejne wezwania, ale dostałem już 3 - UPS twierdzi, że muszę to załatwiać z nadawcą bo oni potrzebują potwierdzenia zapłaty. Co można zrobić w takiej sytuacji?
Dzięki!
@Client:81074186 to nie może Ci podesłać potwierdzenia płatności?
Pierwsze słyszę, że UPS (czy inny przewoźnik) dostarcza/woźi na krechę.
Na jakiej podstawie domaga się od Ciebie opłaty na transport?
Zapomniałem o najlepszym punkcie programu - w dniu dostarczenia mi paczki nadali fakturę, na której jest napisane, że faktura jest opłacona. 🙂 Ale z jakiegoś powodu pana z UPS to nie zadowala.
Wydaje mi się to być niekompetencja pracownika UPS, ale chciałem spytać czy ktoś tu się już spotkał z takimi praktykami.
@Client:81074186 może to jakaś dopłata, za przesyłkę niestandardową, ale i tak pierwszy raz słyszę, aby chcieli od odbiorcy