Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy taka różnica między kosztem przedmiotu a kosztem wysyłki jest zgodna z zasadami allegro? 😮
Oferta której nie musisz akceptować, co jest w niej niezgodne i z jakim regulaminem? Ja bym nie kupił ale....😁
Przesyłka będzie ponadgabarytowa. Co najmniej 80x80x5 policz sobie w jakimkolwiek kalkulatorze wysyłek. Dodatkowo sprzedawca z koła będzie musiał zrobić kwadrat podczas pakowania. Bo zazwyczaj kurierzy okrągłych przedmiotów nie chcą odbierać.
Po drugie po co Ci taki klamot w domu? Moja siostra kupiła zakręciła się dwa razy i leży w kącie za drzwiami.
@kittythekot Proponuję eksperyment - kup gdzieś lokalnie na targu takie hula-hop, zapakuj tak aby się nie uszkodziło (i żeby kurier to w ogóle zaakceptował) po czym skontaktuj się z firmą kurierską aby wycenić koszty wysyłki i daj znać co z tego wyszło (:
Jestem w stanie w to uwierzyć. raz sprawdzałam na poczcie ile by wysyłka metrowego czyli delikatnego i nie wymiarowego wazonu kosztowała. Wyszło ponad 130 zeta. Allegro ściąga również prowizję od kosztów wysyłki więc na tym nie oszuka...