Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ?
Chciałem wasz ostrzec przed jednym sprzedawcą o nazwie [edycja] posiada same pozytywne opinie
Oprócz mojej
I miano Super Sprzedawcy
Sprzedawca posiada w sklepie Używaną elektronikę
Zauważyłem u niego sprzęt który mnie zainteresował. Był to Magnedowid VHS firmy LG
Więc go zakupiłem
Czekałem długo na ponowną wysyłkę mojej paczki więc postanowiłem odtworzyć Dyskusje
A co jeszcze najlepsze kiedy postawiłem mu negatywa
To typek wydzwaniał do mnie na pewno żebym zmienił mu opinie
Oj Biedaczek😔
jeszcze próbował się skontaktować zemną żebym mu opinie zmienił 😆
Późnej zajrzałem na pocztę żeby zobaczyć czy coś przysło w sprawie szkoły
I nagle dostrzegłem to
Napiszę do niego na maila niech pokaże ten swój dowód
Firma kurierska nie zawiodła
Sprzedawca skłamał że nikt odebrał paczki że była w paczkomacie tylko gdzie w paczkomacie ?
Przesyłka była zwrócona z oddziału a nie z paczkomatu
Ja mam niedaleko do paczkomatu żeby odebrać
A domu non stop siedzie to miasta się nie wybieram po nie mam po co
Telefon mam non stop włączany po czekam na informacje ze szkoły
A od 29zł bym nie zbiedniał
Tylko tu chodzi o zasady
a sprzedawca nie sprzedaje innych rzeczy po 29zł tylko po 100zł i inne większe kwoty
A jeśli sprzedawca będzie dalej okłamywał ludzi to tak mu się uzbierają małe kwoty z 29zł zrobi się 58 , 87 i tak dalej
Ja rozumiem jak by mi tylko napisał że miał problemy z dostawą
A nie że z paczkomatu nikt nie odebrał
Zawsze można się skontaktować z InPostem i potwierdzić całe zajście jak tak naprawdę było
Sam nie wiedziałem na co się piszę sprzedawca miał same pozytywne opinie i "Super sprzedawca" pomyślałem że jest wiarygodny
@TATLOK @Firma kurierska nie zawiodła
Sprzedawca skłamał że nikt odebrał paczki że była w paczkomacie tylko gdzie w paczkomacie ?Przesyłka była zwrócona z oddziału a nie z paczkomatu
Ja mam niedaleko do paczkomatu żeby odebrać A domu non stop siedzie to miasta się nie wybieram po nie mam po co
Telefon mam non stop włączany po czekam na informacje ze szkoły
A od 29zł bym nie zbiedniał
Tylko tu chodzi o zasady
a sprzedawca nie sprzedaje innych rzeczy po 29zł tylko po 100zł i inne większe kwoty
A jeśli sprzedawca będzie dalej okłamywał ludzi to tak mu się uzbierają małe kwoty z 29zł zrobi się 58 , 87 i tak dalej
Ja rozumiem jak by mi tylko napisał że miał problemy z dostawą.A nie że z paczkomatu nikt nie odebrał
Zawsze można się skontaktować z InPostem i potwierdzić całe zajście jak tak naprawdę było
Sam nie wiedziałem na co się piszę sprzedawca miał same pozytywne opinie pomyślałem że jest wiarygodny