Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
W dniu 1705/2025 w godzinach wieczornych chciałem zakupić produkty z Państwa strony.
Płatność z banku została zrealizowana ( tzn. pieniądze zeszły z konta i fizycznie już ich nie ma ) ale po kilku minutach przyszedł poniższy mail z allegro
"Powód nieudanej płatności
Błąd podczas przetwarzania płatności online
Pieniądze nie zostały pobrane z Twojego konta, dlatego sprzedający nie mogą wysłać do Ciebie przesyłek. Opłać zakup jak najszybciej, aby otrzymać przesyłki na czas "
Tak jak już pisałem , pieniądze zeszły mi z konta i po stronie banku zapewniają mnie że wszystko było ok.
Czy mogą Państwo sprawdzić czy błąd nie wystąpił po Państwa stronie , i dlaczego zarówno bank jak i wy nie widzicie tych pieniędzy.
Chodzi o kwotę 999,32 zł.
Proszę o pilne info ponieważ muszę dostać towar jak najszybciej.
Czekam na info
Paweł Słabek
@escore jak płaciłeś blikiem, to blik ma jakieś problemy, więc chyba będziesz musiał poczekać na zwrot kasy
@escore w naszym systemie zamówienia widnieją w statusie oczekiwania na płatność - w dniu wczorajszym BLIK miał awarię. Proszę Cię w pierwszej kolejności o kontakt z bankiem, jeśli transakcja zostanie potwierdzona, skontaktuj się z nami przez ten formularz. Jeśli środki wróciły na Twoje konto, możesz ponowić płatność.