Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam na aukcji telefon wystawiony jako nowy ze wszystkimi folijkami na obudowie, zaznaczam że sprzedającym jest sklep gsm. Dzwoniłam przed zakupem aby dowiedzieć się więcej ponieważ telefon kosztował przeszło 4 tyś. Po trzech dniach użytkowania okazało się że aparat jest nie szczelny, a po rozmowie ze sprzedającym okazało się że telefon nie był do końca nowy "nowy egzemplarz z wymiany gwarancyjnej" co nie było zaznaczone w opisie aukcji, jestem wściekła na takich sprzedających, tym bardziej że za pierwszą rozmową przed zakupem przez telefon, przekazane było iż to nowy telefon. Co zrobić ? aby wilk był syty i owca cała? Moim zamiarem był zakup całkiem nowego telefonu a nie używki.
Jak to co, składaj reklamację z tytułu rękojmi, napisz ę telefon jest niezgodny z ofertą, sprzedajacy ma 14dni na rozpatrzenie, może coś zaproponować Ci> obniżenie ceny, naprawę, zwrot gotówki itd, możesz także domagać się od razu zwrotu gotówki ponieważ sprzedajacy zataił w ofercie prawdę, zacznij od otwarcia dyskusji, opisz wszystko, masz tam pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa allegro gwarantuje bezpieczne zakupy.