anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niezgodność transakcji

Client:135780826
#7 Wielbiciel#

Chciałem zapłacić blikiem potwierdziłem płatność pobrało mi pieniądze z konta a płatność nie przeszła co zrobić w takiej sytuacji ? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

pecela
#19 Nestor#

@Client:135780826

Jeżeli to była strona Allegro lub Allegro Lokalnie, to środki wrócą w ciągu kilku dni.

Natomiast jeśli to była fałszywa strona, która tylko udawała Allegro lub Allegro Lokalnie, to pozostaje zgłoszenie na policję i pogodzenie się ze stratą.

Najlepiej podaj link do tej aukcji. 

oznacz moderatorów

7-MALY-7
#11 Animator#

Zostałeś oszukany. To nie strona allegro tylko zamowienie-85h44fg52dggzznb36ryp1.onl

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:135780826 niestety nie jest to nasza strona. Sprawę trzeba zgłosić na policji. Ze swojej strony zajmiemy się zablokowaniem tego fałszywego linku. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor#

@Client:135780826

Niestety szans na odzyskanie kasy praktycznie nie ma.

Dla banku świadomie potwierdziłeś transakcję, a w komunikacje był podany prawdziwy typ i rodzaj transakcji oraz odbiorca. I na pewno nie było to Allegro.

Zobacz transakcję w historii transakcji. Będzie tam czy była to wypłata z bankomatu, czy jakiś zakup (będzie też czy online czy stacjonarnie).

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:135780826 na tym koncie nie odnajduję żadnego zakupu. Jeżeli kupiłeś poprzez przesłany przez kogoś link, możliwe, że padłeś ofiarą oszustwa. Napisz proszę, w jaki sposób zrobiłeś zakup, jeżeli poprzez link, podeślij go tu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów