Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem zapłacić blikiem potwierdziłem płatność pobrało mi pieniądze z konta a płatność nie przeszła co zrobić w takiej sytuacji ?
Jeżeli to była strona Allegro lub Allegro Lokalnie, to środki wrócą w ciągu kilku dni.
Natomiast jeśli to była fałszywa strona, która tylko udawała Allegro lub Allegro Lokalnie, to pozostaje zgłoszenie na policję i pogodzenie się ze stratą.
Najlepiej podaj link do tej aukcji.
Zostałeś oszukany. To nie strona allegro tylko zamowienie-85h44fg52dggzznb36ryp1.onl
@Client:135780826 niestety nie jest to nasza strona. Sprawę trzeba zgłosić na policji. Ze swojej strony zajmiemy się zablokowaniem tego fałszywego linku.
Niestety szans na odzyskanie kasy praktycznie nie ma.
Dla banku świadomie potwierdziłeś transakcję, a w komunikacje był podany prawdziwy typ i rodzaj transakcji oraz odbiorca. I na pewno nie było to Allegro.
Zobacz transakcję w historii transakcji. Będzie tam czy była to wypłata z bankomatu, czy jakiś zakup (będzie też czy online czy stacjonarnie).
@Client:135780826 na tym koncie nie odnajduję żadnego zakupu. Jeżeli kupiłeś poprzez przesłany przez kogoś link, możliwe, że padłeś ofiarą oszustwa. Napisz proszę, w jaki sposób zrobiłeś zakup, jeżeli poprzez link, podeślij go tu.