WIEKSZOŚĆ KURIERÓW MA PROBLEM Z DOSTAWAMI PO GODZ.15.30 OD PON.-PIĄTKU
NOTORYCZNIE PISZĄNA SMS, ŻE PRACUJĄ DO MAX 14.00
JA PRACUJE NA TRZY ZMIANY W SYSTEMIE CIĄGŁYM,CZYLI W SOBOTY,NIEDZIELE ,ŚWIĘTA.
MOŻE NALEŻY ZAMONTOWAĆ PACZKOMATY NA WIĘKSZE GABARYTY I ZNIKNIE PROBLEM.
DOSTAWY ZA POMOCĄ KURIERA TO CIĄGLE TEN SAM PROBLEM/POWINNI ZAJMOWAĆ SIE WYŁĄCZNE EMERYTAMI KTÓRZY PRZEBYWAJĄ W MIESZKANIACH I CZEKAĆ AŻ SZANOWNY KURIER ZNAJDZIE CZAS I DOSTARCZY IM ŁASKIEWI PRZESYŁKĘ W CZASIE KTÓRY WYŁĄCZNIE JEMU ODPOWIADA.
GENERALNIE TO JAKAŚ KPINA TO JA JESTEM DLA KURIERA CZY KURIER JEST DLA MNIE???????
@jaroslawwo1 przykro mi, że napotkałeś problemy z odbiorem przesyłek. Godzina doręczeń zależy od trasy kuriera oraz oczywiście jego czasu pracy. W tej sytuacji mogę zasugerować rozważenie korzystania z punktów odbioru. Przesyłki doręczane do automatów paczkowych możesz odebrać o dogodnej dla siebie godzinie przez całą dobę.
Niektóre z firm kurierskich mają usługę doręczeń wieczornych, ale to nie są te "darmowe" oferowane przez serwis. Zamawiając coś w sieci i licząc na darmową dostawę należy dostosować się do godzin doręczeń w tej usłudze. Samo określenie "należy zamontować paczkomaty na większe gabaryty" świadczy o osobie to piszącej (tak samo jak wielkość czcionki) Może należy dostosować też grafik trzy zmianowy kurierów aby sprostać takim wymaganiom. Każdy w rodzinie zwykle ma jakiegoś emeryta na którego można zamawiać przesyłki, a i ten zapewne się ucieszy bo go będą częściej odwiedzać 😁