Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kliknijcie sobie notowania : 5 L, interwał : M https://notowania.pb.pl/instrument/LU2237380790/allegro
Zmiana : - 50,06 %
Źródło informacji : Puls Biznesu 04.08.2023r.
"Siara. Memory. Find. I wszystko jasne. ".
@konto zamknięte ehh nie jest żle 🙂 ja kupowałm po 20 z groszami 🙂 Reszta zależy od wyników.
To że jak był start ludzie sie rzucili i płacili po 100 to było wariactwo. Dla mnie realna wartość to ok 40-50PLN
Reszta zalezy od wyników . Zobaczymy co sie bedzie działo d wrzesnia jak mówi stara pilkarska piosenka "albo będzie dobrze- albo będzie źle " 🙂
W mojej ocenie allegro, to Titanic, który już nabiera wody, ale orkiestra cały czas na nim gra.
@konto zamknięte wyniki finansowe Allegro pokazują coś zupełnie innego więc chętnie się dowiem skąd u Ciebie taka teoria?
@konto zamknięte cena akcji to jedna wielka loteria, łatwo tym manipulować i nie ma to nic wspólnego z kondycją firmy 😞
@kostas11 ehh allegro to WIG 20 wiec jedna z najwiekszych 20 firm na parkiecie - ergo o manipulacje nie tak łatwo - musiałby pójśc potężny kapitał
A co do kondycji ćóż : dobre wyniki - dore rapoty- to dobre rokowania wiec przyciagaja inwestorów z większą kasą ergo wiekszy popyt i cena w góre
Jeśłi wyniki bedą słabe będzie odwrotnie a do tego dojdzie panika i wyprz drobnych inwestorów i akcje pójda w dół
Wiec wyniki fifnansowe jak najbardziej maja wpływ na kurs akcji