Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 21 listopada 2022 r. zmienimy minimalną cenę zakupu umożliwiającą skorzystanie z darmowej wysyłki:
Dodatkowo cena za za wykupienie rocznej subskrypcji Allegro Smart! wzrośnie z 49 zł na 59,90 zł. Za subskrypcję miesięczną zapłacicie tyle samo, co do tej pory, tj. 10,99 zł.
Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach. O jej zakończeniu powiadomimy Was mejlowo. Od 21 listopada od godz. 9:00 subskrypcję przedłużycie samodzielnie.
Nowe zasady Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji miesięcznych lub rocznych, przedłużonych lub wykupionych od 21 listopada 2022, od godziny 9:00.
Super, jeszcze kilka dni temu miałem opcję przedłużenia AllegroSmart o rok. Dziś odczytałem maila o zmianach, wchodzę na konto a tam zonk - nie mam już możliwości przedłużenia subskrypcji. Sprytne zagranie Allegro
@skorpion901 masz szansę skorzystać ze starych zasad
cyt ,, Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach.,,
Problem w tym, że zawsze płaciłem blikiem, nie miałem automatycznego przedłużenia. Ale kilka dni temu allegro namawiało mnie na przedłużenie, stwierdziłem że jeszcze kilka dni poczekam, może będzie jakaś promocja... A teraz wgl nie widzę możliwości przedłużenia
co ma jedno do drugiego, tutaj chodzi o to ze jeśli karta była przypisana to normalnie by pobrało automatycznie, aczkolwiek ze względu na zmianę warunków tego nie zrobi, wiec tym bardziej nie skorzysta ze starych warunków
Obrazków nie widzimy ale przeczytaj o podpiętej karcie.Jest wyjaśnienie od moderatora.🤣
Czyli jeżeli mam podpiętą kartę płatniczą do zakupów allegro to automatycznie przedłuży mi się subskrypcja na kolejny rok? U mnie kończy się 28 listopada. Czy wcześniej nie mogę zapłacić tych 49 złotych?
@Client:44574039 najwcześniej Smart! będziesz mógł przedłużyć 14 listopada 2022 r. i wówczas będziesz mógł skorzystać ze starych zasad (i starej ceny).
dzięki Allegro także mi taką informację wysłało
Jest 17 listopada i nie mam możliwości przedłużenia SMART'a. Czemu?
@Fanta171 a do kiedy masz ważny pakiet? Można przedłużyć jak do końca pakietu masz 14 dni
Dzięki, 14 dni będzie jutro 🙂
Ale na starych też nie przedłużą. Wg tej informacji wraz z końcem ważności konta tracisz dostęp do Allegro Smart albo przechodzisz na nowe warunki.
Mam to samo, zablokowali mi możliwość zapłacenia za rok, przecież uokik powinien się temu przyjrzeć jako brak możliwości wykupienia usługi i zapłaty za nią, jak zwykła odmowa, wyskakuje mi durny komunikat, że mam smart ważny jeszcze ponad rok i 15 dni i dlatego nie mogę odnowić, a mam Smart do 17 stycznia, czyli jakieś 70 dni jeszcze a nie 380.. Złodzieje
Zawsze była możliwość zakupienia na 60dni przed końcem z nie żadne 70 i nie pisz "bzdur".😁
@m3lom4n regulamin jasno określa ramy czasowe na opłatę subskrypcji
To nie tak. Chodzi o to, że Smart! jest maksymważny od momentu zakupu 1 rok i 15 dni, byli możesz im kupić najwcześniej 15 dni przed datą ważności obecnego Smarta.
@m3lom4n przeczytaj ze zrozumieniem punkt w regulaminie ważność subskrypcji nie może być dłuższa niż .... Masz ważny jeszcze 70 dni jak dodasz 365 nowego to ile będzie ???
Nie jest, jak piszesz. Smarta kupujesz na 12 miesięcy. Jeśli masz obecnie wykupiony do 17 stycznia, czyli jeszcze 2 i pół miesiąca do terminu, to gdybyś dziś kupił, to ten nowy zacząłby się liczyć dopiero od 18 stycznia, wtedy łącznie byłoby 1 rok nowego Smarta i 2 i pół miesiąca starego. Allegro dopuszcza obecnie łącznie 1 rok i 15 dni, czyli można kupić nie wcześniej, niż 2 tygodnie przed upływem terminu ważności obecnego Smarta. Też mam podobną sytuację, bo mam termin do lutego, w zeszłym roku nie było problemu z kupieniem Smarta nawet kilka miesięcy wcześniej.
Chodzi o to że było inaczej, ostatni smart jaki kupiłem był w promocji za 39 zł i kupiłem go w połowie poprzedniego okresu za jaki miałem w 2020 roku, bez problemu wydłużając o 1,5 roku, ciągle to zmieniają by klient nie mógł skorzystać z lepszej oferty.