anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowa kategoria dostawy: Nie pakujemy w plastik.

ArturRac
#8 Zapaleniec

Witam,

umieszczam ten temat w tym miejscu bo nie znalazłem lepszego. Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem by było dodanie możliwości wybrania dostawców którzy przesyłek nie pakują w opakowania plastiokowe.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

ArturRac
#8 Zapaleniec

To super! Przekujcie te pomysły w czyn. Od dawna brakuje mi takiej opcji. Jako sprzedający mam możliwość zadecydowania jak towar zapakuję ale głównie jestem kupującym i tu chcę mieć możliwość premiowania ekologicznych opakowań. Denerwuje mnie gdy małe pudełeczko zapakowane jest w duże pudło, a wolna przestrzeń wypełniona plastikowymi czy foliowymi piankami.

Argument, że pakowanie w papier jest droższe mnie nie przekonuje. Często taki sam towar bez różnic cenowych dostaję opakowany w papier nawet z odzysku, a innym razem w folię. Więc można.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@mdrogeria, caps dobrze wie kiedy się załączyć i nigdy się nie myli🙃

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka Allegro Gadane
Była Moderatorka Allegro Gadane

@mdrogeria również się z Tobą zgadzam. Uważam, że warto zaproponować benefity dla sprzedawców, wybierających formy pakowania zero waste. Mam nadzieję, że finalnie rozwiązania, które będziemy proponować będą związane z realnymi korzyściami dla Was. 

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

jerrykrak
#2 Obserwator

Cieszę się że ktoś poruszył ten temat. Niemal każdy zakup do kilo plastiku, czasem zupełnie niepotrzebnego. Dostaje paczkę, którą można zwyczajnie okleić taśmą do pakowania ale nie musi być caaaaaała w czarnym plastiku. Szlag mnie trafia

oznacz moderatorów