Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
umieszczam ten temat w tym miejscu bo nie znalazłem lepszego. Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem by było dodanie możliwości wybrania dostawców którzy przesyłek nie pakują w opakowania plastiokowe.
Pozdrawiam
To super! Przekujcie te pomysły w czyn. Od dawna brakuje mi takiej opcji. Jako sprzedający mam możliwość zadecydowania jak towar zapakuję ale głównie jestem kupującym i tu chcę mieć możliwość premiowania ekologicznych opakowań. Denerwuje mnie gdy małe pudełeczko zapakowane jest w duże pudło, a wolna przestrzeń wypełniona plastikowymi czy foliowymi piankami.
Argument, że pakowanie w papier jest droższe mnie nie przekonuje. Często taki sam towar bez różnic cenowych dostaję opakowany w papier nawet z odzysku, a innym razem w folię. Więc można.
Pozdrawiam
cloudcloud ArturRac ja się z wami zgadzam , ale trzeba zaczynać u źródła
1 .zdecydowana poprawa jakości dostawy .
2. uproszczenie procedur reklamacyjnych u przewoźników dla eko-pack
/ reklamacja zamokniętej przesyłki odrzucona , powód niewystarczające zabezpieczenie ./
Jeśli tu się nic nie zmieni nie ma mowy o jakiejkolwiek zmianie w sposobie pakowania przynajmniej w moim przypadku .
3. uświadomienie klientów i właściwe oznaczenie eko-ofert / wyższe koszty pakowania wyższa cena produktu , wyższe PROWIZJE / k...e znowu mi się caps załączył /
@mdrogeria, caps dobrze wie kiedy się załączyć i nigdy się nie myli🙃
@mdrogeria również się z Tobą zgadzam. Uważam, że warto zaproponować benefity dla sprzedawców, wybierających formy pakowania zero waste. Mam nadzieję, że finalnie rozwiązania, które będziemy proponować będą związane z realnymi korzyściami dla Was.
Cieszę się że ktoś poruszył ten temat. Niemal każdy zakup do kilo plastiku, czasem zupełnie niepotrzebnego. Dostaje paczkę, którą można zwyczajnie okleić taśmą do pakowania ale nie musi być caaaaaała w czarnym plastiku. Szlag mnie trafia