Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Strach się bać 🙄
Paczki będa wędrować długo i wytrwale zaopatrzone w krzyżyk na drogę i flagę narodową
@AGLOPRIMA2 Prędzej PP i Orlen zrobią porządną usługę kurierską niż Allegro z zapleczem UPS i X-Press 😄
Z Orlenu korzystałam służbowo 2 razy: pierwszy i ostatni, przez 4 dni nie byli w stanie ogarnąć podjazdu po odbiór paczek. Powód? Nieznany.
Usług PP nie będę komentowała w ogóle po tym jak na poczcie nie wydano mi płatnej przesyłki, usługa obiór w punkcie bo nie okazałam się dowodem osobistym .
Dziękuję, postoję. 😁
@AGLOPRIMA2 napisał(a):Z Orlenu korzystałam służbowo 2 razy: pierwszy i ostatni, przez 4 dni nie byli w stanie ogarnąć podjazdu po odbiór paczek. Powód? Nieznany.
Usług PP nie będę komentowała w ogóle po tym jak na poczcie nie wydano mi płatnej przesyłki, usługa obiór w punkcie bo nie okazałam się dowodem osobistym .
Dziękuję, postoję. 😁
Na poczcie żądają dowodu by otrzymać paczkę (zresztą coraz częściej w innych punktach obsługi klientów firm kurierskich też), bo nawet członkowie rodzin potrafią sobie je kraść nawzajem, czasem dla złośliwości. Znam przypadek, że mąż rozwodził się z żoną, ta poszła do firmy kurierskiej, odebrała paczki firmowe męża i wyrzuciła wszystkie do śmietnika....
Ja miałam za nią zapłacić...
No nie wiem, u mnie działa. Zamawiałem wiele paczek przez AMZ za pośrednictwem PP/Pocztex i było okej*, zamawiałem ostatnio też przez Orlen Paczka i wszystko fajnie. Wydaje mi się, że Pocztex i Orlen jakoś sobie radzą w porównaniu do Allegro One.
*dobra, PP w Gdańsku z jakiegoś powodu wysyłała niektóre paczki do innego UP bo akurat ma w swoim okręgu miejscowość o tej samej nazwie; nawet raz babka z tamtego UP do mnie dzwoniła bo nie ogarniała o co się rozchodzi i czemu to do nich trafia w ogóle 😄
Paczki wożone w cysternach z paliwem na pewno będą bezpieczne...💥
Srajtek to się może w łeb co najwyżej uderzyć.
No i kolejna narodowa sprawa.