Witam. Czy Wam również nowa szata graficzna tak jak mi "obrzydziła" korzystanie z allegro? W poprzedniej wersji wszystko było widoczne od razu po wejściu na stronę główną, mam na myśli propozycje co do zakupów, nowości, promocje, produkty cieszące się zainteresowaniem itp. W nowej wszystko jest jakoś bezsensownie poukrywane... Wchodzę na allegro prawie codziennie, a od czasu nowej szaty graficznej każde wejście wygląda identycznie, te same produkty w polecanych, te same "promocje" itp. Wcześniej zawsze coś ciekawego wpadło w oko i z wielką przyjemnością "buszowałem" po całym allegro w poszukiwaniu różnych zakupów, dzięki temu że allegro podsuwało pomysły w sensowny sposób. Teraz jak wchodzę i widzę znów to samo co godzinę temu czy 2 dni wcześniej, w dodatku wszystko jakoś poukrywane, odechciewa mi się. Kiedyś spędzałem na allegro każdą wolną chwilę, dziś, po tych rewolucyjnych zmianach wprowadzonych nie wiem w jakim celu, rzygać mi się chce jak mam czegoś szukać. Mówię o wersji przeglądarkowej. Wersja mobilna przez aplikację jest obecnie dla mnie bardziej czytelna i przejrzysta niż przeglądarkowa, a kiedyś było zupełnie odwrotnie. Czy jest gdzieś możliwość włączenia poprzedniego widoku? Obecny odpycha wręcz i przypomina mi nieco zachowanie Windowsa, wszystko ukryte tak, byś musiał więcej czasu spędzić na szukaniu odpowiedniej funkcji czy zakładki, niż na zakupach. Pozdrawiam
@resistdj Cześć. 🙂 Przykro mi, ale nie ma możliwości włączenia starego widoku. Mimo wszystko dziękuję za Twoje uwagi, przekażę je do zespołu odpowiedzialnego za zmianę.
Ten zespół to do zwolnienia, zamiast opisów jakieś opinie co nic nie wnoszą. Sam przestałem wystawiać oceny od kiedy allegro przestał cenić kupujących.
Dokładnie kiedyś wystarczyło szybko przesuwać kółkiem na myszce, teraz trzeba wyklikiwać każdą informację - zajmuje więcej czasu. Nie jest przyjazna użytownikom.
Fatalnie teraz to wygląda. Mnie najbardziej irytuje opis produktu zamiast być pod zdjęciem należy dodatkowo kliknąć i otwiera się jakieś **piiip**yczne okno po prawej na poł ekranu z opisem. Jak to zmienić? TO jest nie do przyjęcia i bardzo irytujące