Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dużo przy łachach widziałam ale tym razem zaniemówiłam. Aż Wam muszę pokazać co wymyślili.
Jedne spodnie dziurawe, drugie ewidentnie używane, a metki widać na zdjęciach. Normalnie zaniemówiłam z wrażenia. I nie wiem czy profilaktycznie zamiast zwykłego zwrotu z zaznaczeniem niezgodności od razu nie dyskutować, bo licho wie co jeszcze wymyślą...?
@kaliszaneczka-x piszesz o ,, łachach ,, czyli mniemam o odzieży używanej , metka jest od sprzedawcy , a ona nie przeszkadza Ci w zapoznaniu się z towarem , co do uszkodzenia to sugerowałbym napisać do sprzedawcy załączając fotki .
Źle zakładasz. Opisane jako nowe. Piszę o łachach bo to towar z licytacji. Czyli liczę się z bezmetkowymi, pozwrotowymi itp. Ale dziurawe czy ewidentnie przebarwiona po praniach biel to już inna sprawa. Odbieranie prawa do zwrotu za zdjęcie metki z czegoś używanego również.
https://allegro.pl/oferta/gym-king-sport-impact-czarne-joggersy-l-14109588567
przecież masz prawo do reklamacji, ze zwrotem może być problem, że obniżą wartość zwrotu o uszkodzenie towaru.
No właśnie tego się boję. Młody przymierzył. Wyglądało ok. Miałam wrzucić do prania tylko pralka chwilowo zajęta i przy składaniu dopiero dziurę zauważyłam. Te drugie były tańsze to na boisko by uszły i w sumie nawet bym się nie burzyła. Ale potem przemyślałam, że jakbym to wyprała i nie zauważyła to problemy. I wygląda mi to na celową robotę, ta metka nawet zgodna z prawem chyba nie jest... Ja często kupuję na takich licytacjach, dzieciaki szybko rosną, dużo plamią itp. I mam paru zarąbistych sprzedawców, którym owszem pomyłki się zdarzają i bez problemu takie rzeczy rozwiązują. Odsyłam wtedy zaznaczając niezgodność z opisem i jest ok. Ale tu ta metka jakoś natknęła mnie złym przeczuciem. Co innego takie coś na czymś nowiutkim, a co innego na....
Swoją drogą od kiedy kurier DPD w sobotę jeździ, bo pierwszy raz taki cud zobaczyłam....?
@kaliszaneczka-x ale jak robisz zwrot i zaznaczasz niezgodność z opisem to jest forma reklamacji w porównaniu do zwrotu odstępując bez podania przyczyny, tyle że czekasz na decyzję sprzedającego.
Taaa ale do tej pory nie trafiłam na takiego który by po prostu kasy nie zwrócił. Przynajmniej jeśli chodzi o tych z BPC co sprzedają. Opisuję tylko przy tym dokładnie co było nie tak. A z tym właśnie chyba tę reklamację od razu w dyskusji złożę, bo jak to celowa robota to potem będzie kręcił...
Tak jeździ, cuda się zdarzają, reklamujesz oczywiście? Kurierzy oczywiście pracują także w soboty i rozwożą paczki od 8:00 do 17:00
Tak chcą się pozbyć "łachów".