anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O których godzinach kurierzy jeżdżą w nocy?

Client:123400582
#7 Wielbiciel#

Między centrami logistycznymi kurierzy InPost przewożą paczki w nocy, zwykle w trasie były one już w moim przypadku koło godziny 20-21, a zdarzało się że nawet wieczorem 18-19. Teraz mam paczkę z InPost która przed 16 została odebrana przez kuriera i o 18:09 przyjęta w centrum logistycznym, ale jest aktualnie 22:35 i w trasie ona póki co nie jest. Czy jeszcze jest możliwe że będzie ona w nocy transportowana i na jutro zmieni swoje położenie, czy raczej nie oczekiwać tej nocy jej transportu?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

majster_man
#14 Krzewiciel#

Paczke nadajesz i zapominasz, szkoda czasu na rozmyślanie gdzie jedzie i kto skanuje. Ogólnie transport idzie całą noc, a czasem rano zabierją jak sortownie blisko od siebie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

To ja jestem odbiorcą, poprostu śledzę sobie jej status stąd wiem.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mówiąc krótko chcę wiedzieć czy jak teraz jest 22:40, czy paczka jeszcze tej nocy będzie transportowana by nastawić się na to kiedy ją odbierać

oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Jak inpost i nadana przed godziną graniczną u sprzedawcy to jutro będzie na miejscu. Pozostali kurierzy to loteria.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Co masz na myśli mówiąc godzina graniczna?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przed 16 kurier odebrał ją z paczkomatu, o 18 była już w centrum

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Godzina graniczna u mojego sprzedawcy to do godziny 16, kurier odebrał ją pare minut PRZED 16

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Client:123400582

Inpost ma deklarowany termin doręczenia D+2, a gwarantowany D+5. Natomiast Allegro Inpost ma termin deklarowany D+1, a gwarantowany D+∞.

Nie doręczenie przesyłki w deklarowanym czasie, nie uznaje się za opóźnienie. Te następuje dopiero po przekroczeniu terminu gwarantowanego. 

Oczywiście pod warunkiem nadania do godziny granicznej. 

Tak więc przesyłkę dostaniesz w terminie. 

oznacz moderatorów