Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
a co mnie to qr.. obchodzi? że sie tak wyraże. na czym kolwiek ten program "monety" miałby polegać - NIE CHCE O TYM WIEDZIEC.!!!
nastepny nagabywacz po "przypomnieniach dla ułomów" nt. produktów w koszyku...
W "Zgodach na powiadomienia" mam zaznaczone tylko :
"Ogólne" > "Aktualizacje Allegro" a po przejsciu do "Obserwowane oferty" nie ma nic nt. monet
ewentualnie "Dla kupującego"(którym wciąż nie jestem) > gdy nie wygram aukcji i przebicie oferty .
Poza tym sa szaro-nieklikalne ptaszki -niemajce nic wspolnego z "Monetami".
Jak to wyłączyć ?
A c..j wie, mam wyłączone powiadomienia mailowe i także przychodzą. 😞
@Caly_1 Cześć. Pod każdym mejlem masz podany bezpośredni link do ustawienia konkretnych powiadomień, spójrz:
Ustawienia powiadomień obserwowanych ofert znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/obserwowane/oferty#
Jeśli po wyłączeniu powiadomień wciąż przychodzą do Ciebie takie wiadomości, to upewnij się proszę, że konto na którym wyłączasz powiadomienia, to konto powiązane z tym konkretnym adresem mejlowym.
A szanowna Moderatorko, przeczytasz coś ze zrozumieniem czy tylko będziesz odpowiadała na zasadzie kopiuj&wklej - tak "byle było, byle by sie nazywało że jest odpowiedziane" ?
bo o tym linku wspomniałęm w czwartym wersie wersie piszac o "(...)a po przejsciu do "Obserwowane oferty"(...)" , co z kolei wykonałęm to jako pierwsze po otrzymaniu tego tzw. "przypomnienia" i:
NIE nie ma tam nic na temat "MONET" .
Jest natomiast o cyt:" Informuj mnie o ważnych wydarzeniach w moich ofertach: bliski czas zakończenia, zmiana ceny, ponowne wystawienie oferty przez sprzedającego."
Nie chcę wyłączać poiwadomienia o "ponowne wystawienie oferty przez sprzedającego"
Podpinam się. Nikt nie używa obserwowanych żeby mieć informacje o monetach. Beznadzieja
Kiedyś czytałem że allegro wprowadza zmiany aby klienci dostawali jak najmniej niechcianych meili co przeczy temu co robią obecnie.