Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 13 lat raz wystawilam sprzedaz 8 lat temu a tak to tylko kupuje na alegro, dzis dostałam blokadę konta,bez żadnego ostrzeżenia. Che kupic towar,ide do kosyzka a tam "twoje konto zostalo zablokwane" i nie da sie zrobic platnosci. W zakladce "sprrzedaz" "
Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami."
Wchodzę na skrzynkę meilowa,szukam meila jakiegos, zadnego nie otrzymałam. Moze mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
temat legalnosci regulaminow przerobilam na samym poczatku kariery a tobylo w 2016 roku, ehh
Dzis rozmowa z prawnikiem UODO w celu weryfikacji ustawy, potierdzona. Moja sprawe przekazano kolejnej pani z dzilau allegro, tez sie wylozyla, nie odpowiadajaja na pytania jakie dnae posiadaja i na jakiej podstawie przetwarzaja. Pracownik UODO zacheca mnie do natychmiastowego zlozenia skargi. Tak tez zrobie ale chce im wyslac komplet. Napisalaam do dizlau prawnego alegro-oile dobrze to nazwalam, zobaczymy co odpisza. Jedno jest pewne,alegro wymusza przesylanie danych osobowych i to nie od dzis. Osoby czujace sie poszkodowane,prosze o kontakt meilowy,pomoge. elzkola@10g.pl
Zapomnialam dodac ze zakaz kserowania dokumentow reguluje ustawa o dokumentach publicznych. Jest jedno odstepstwo, gdy wa sktos podejzewa o pranie brudnych pieniedzy czyli w zamiarze oskarza was o przestepstwo (duzego kalibru) a nie posiadajac takich podstaw (brak wyroku prawomocnego) i dzlajac na wlasna reke (bez prokuratury policji), naraza sie na powazne problemy karne, I tu kolo zatacza pelny krąg.
No, sytuacja wyglada tak ze pracownicy alegroprzestali mi odpisywac na meile. Konto zablkowane, zadnej odpowiedzi na moje pytania nie uzyskalam. Czyli po 2 dniach wiem jedno, mam przeslac zdjecie dowodu osobistego. Pamietajcie,nie wysylacie ksera dowodu bo to jest wbrew prawu a na waszej niewiedzy oszusci żerują. Zamazane informacje da sie odzyskac w paicie w ciagu kilku minut a dane raz wyslane, nie macie pewnosci ze zostaly uzuniete bo sie okaze ze zanim usuneli to ruscy sie wpamali, to sie okaze ze akurat kataklizm nawiedzil USA i tez niebylo mozliwosci a dane jak pojda w eter to juz tego nie odkrecicie. Ja kupuje zeczy z calego swiata **j3bay**,**baba expres**, szejn i nikt mnie nie weryfikuje czy to moje dane, platnosc jest, adres do wysylki i tyle