Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wielokrotnie zgłaszaliście do nas sugestie w sprawie możliwości edytowania oceny o produkcie i miło mi Was poinformować, że od dziś zmiana została wprowadzona. 😊
Od teraz możecie wystawiać oraz edytować opinie o produktach, z jednego miejsca na swoim koncie. Wystarczy, że przejdziecie do zakładki Moje Allegro, a następnie Oceń produkty.
Zakładkę podzieliliśmy na 3 sekcje:
Zakładka jest dostępna jedynie z poziomu przeglądarki.
@Sa_nova A już myślałem, że możemy oceniać swoje produkty 😂
@SpeedyGonzalezz Słuszna uwaga! Już poprawiłam tytuł wpisu. 😊
Super! Funkcjonalność pojawiła się akurat wtedy, kiedy jej potrzebowałem 🙂
Dodałbym jeszcze jednak możliwość ukrywania zakupów, gdyż obecnie te ukryte na liście zakupów pokazują się na liście produktów do oceny.
A jaki jest czas na zmiane decyzji w sprawie opinii o produkcie?
Chodzi mi o to w jakim czasie mogę zmienic zdanie na temat wystawionej opini-czy bedzie to 3 miesiace czyli taki sam czas jaki mam na wystawienie komentarza do transakcji czy może bedzie to 1 rok na czas zmiany decyzji?
Bardzo prosze o informację w tej sprawie..
@7-6-5-4-3-2-1-0 na dodanie opinii o produkcie masz maksymalnie 360 dni od zakupu.
Jeszcze przywróćcie możliwość wyszukiwania w opisach. Szukam naświetlacza LED, który ma puszkę przyłączeniową. Mam kilka sztuk w wynikach, nieadekwatnych do tego czego szukam. W konkurencyjnym portalu E...i znajduję bez problemu.
Ja już od dawna kupuję na innych portalach. Skoro Allegro utrudnia wyszukiwanie produktów ... no cóż, ich strata.
Szkoda tylko, że nie można edytować opinii po kilku miesiącach używania produktu, to właśnie wtedy wychodzą ukryte wady, którymi warto by się podzielić z innymi kupującymi zainteresowanymi ocenionym po zakupie produktem.
@Piowolt można 😉 zmieniasz do roku czasu....jeślii coś kupiłeś i przestało działać a TY wystawiłeś 5 gwiazdek to możesz edytowac swoja opinie...teraz to możliwe, wchodzisz w zakupy i oferty ocenione a tam masz możliwośc edycji...
No właśnie, roku. Niestety, większość wad ukrytych pojawia się najczęściej po upływie roku, a najczęściej po gwarancji która trwa dwa lata:)