Dotychczas w ramach jednego zamówienia można było płacić jedną kartą podarunkową Allegro.
Od teraz przy jednej płatności możesz wykorzystać więcej niż jedną kartę podarunkową – maksymalnie 15. Nie dotyczy to zakupów w aplikacji mobilnej. Kwota zakupu, który opłacisz kartami, nie może przekroczyć 4000 zł. Karty podarunkowe wciąż można wykorzystywać tylko na Allegro (nie na Allegro Lokalnie).
Wiemy, że wielu z Was ucieszy ta zmiana i na pewno ułatwi świąteczne zakupy na Allegro! 🎄
@agamaa81 W takim razie prześlij proszę zrzut ekranu i numery kuponów na karty@allegro.pl, zweryfikujemy tę sytuację!
Niestety chciałam zrobić zakupy dzisiaj, bo oferta, którą obserwuję ma dzisiaj 6 monet.
@agamaa81 W takim razie możesz jeszcze sprawdzić, czy uda Ci się połączyć karty podarunkowe np. w innej przeglądarce lub po wyczyszczeniu plików cookies.
Czy po kliknięciu w [szczegóły] nie otwiera Ci się okno z możliwością zaznaczenia kart?
Jak to dokładnie u Ciebie wygląda?
@agamaa81 Sprawdź, czy możesz zaznaczyć oba kupony również w innej przeglądarce. Jeśli nie, to w celu dalszej weryfikacji napisz na kupony@allegro.pl
Niestety na żadnej przeglądarce nie działa
Dzisiaj chyba jest jakiś błąd w allegro bo mi też przestało automatycznie łączyć karty gdzie w grudniu nie było z tym problemów. pozdrawiam
@kacperkowalka98 @agamaa81 wyjaśniam to z zespołem technicznym, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
@kacperkowalka98 @agamaa81 czy mogę poprosić Was o przesłanie zrzutu ekranu z widocznym całym oknem przeglądarki? Będzie to konieczne do zweryfikowania problemu przez dział techniczny. Zrzuty możecie przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl 🙂
Ja wczoraj przesłałam na kupony@allegro.pl. Ale chyba udało się już naprawić ten błąd, bo dzisiaj karty mi się już zsumowały. Niestety monety, które wczoraj były dostępne za zakup interesującej mnie ofert dzisiaj już są niedostępne. Także jestem stratna.
Potwierdzam błąd już naprawiony do 14 był problem i już go nie ma pozdrawiam
@kacperkowalka98 @agamaa81 dziękuję Wam bardzo za informację!
Witam, w jaki sposób mogę poprosić o wymianę kuponu s powrotem na monety?
@Trance_Energy18 napisz proszę do nas w tej sprawie za pomocą tego formularza.