Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od czasu odstąpienia od umowy zakupu(zwrot).
Czyli mam rozumiec jeżeli minie 14 dni od zgłoszenia zwrotu i dalej nie otrzymam pieniędzy jak postapic dalej
Najlepiej otworzyć dyskusje przez Allegro, zwróci zaraz.
Czy ta dyskusja musi byc rozpoczęta minimum po 14 dniach ?? Minęło 10 w dyskusji zadałem grzecznie pytanie kiedy dostanę zwrot skoro paczka juz dotarła do nich i dostałem z automatu wiadomość ze została zarejstreowana i nic nie dostałem wiecej
Dyskusja może być podjęta 1godz po zakupie ale poczekaj do końca terminu, jeśli masz wątpliwości że zwróci to otwieraj.
@rado1985 po 24H od otwarcia dyskusji na dole pokaże Ci się niebieski napis ,, poproś o pomoc ... ,, skorzystaj z niego .
Kupujący ma 14dni na zgłoszenie zwrotu i 14 dni na odesłanie zwrotu od momentu zgłoszenia, kupujący ma 14 dni na zwrot środków od momentu zgłoszenia zwrotu ale może się z tym wstrzymać do momentu odebrania paczki ze zwrotem. Zwrot środków od sprzedającego przez allegro idzie 2 do 3 dni od zlecenia zwrotu bywa że może iść dłużej
Zrezygnowałem z zakupu kilka dni po nim zgłosiłem zwrot paczka doszła została odebrana 2 stycznia mija 14 dni od zgłoszeni zwrotu jeżeli jie otrzymam pieniążków zwrotnych do 2 stycznia jak postąpić dalej
@rado1985 Wszystko Ci napisałem jak, to są sprzedajacy co Ci odpisują i oni nie chcą dyskusji.
@rado1985 nie porzucaj dyskusji do wyjaśnienia problemu .
@rado1985 tzn że do 2 stycznia włącznie sprzedawca ma zlecić zwrot kasy przez allegro więc ma jeszcze czas. 2 stycznia załóż dyskusję jak kasa nie wpłynie
Dziękuje czyli czekam do 2 stycznia pozdrawiam dzięki za informacje
@rado1985 Jeżeli masz wątpliwości że nie zwróci możesz w każdej chwili otworzyć dyskusję.