Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam 16 02 2021 roku zamowiłam buty za 73 zł z przesyłaka i do tej pory nie otrzymałam nic?
Ulenka1967 nawet na przesyłkę z Chin to trocę dlugo . Otwórz dyskusję , szybko się dowiesz .
Otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zgłoś w nim problem i zażądaj niezwłocznej dostawy lub zwrotu całej wpłaty. Po 24 godzinach do sporu włączy się Allegro i zdyscyplinuje sprzedawcę.
@Ulenka1967 Napisz coś więcej, masz śledzenie przesyłki? może podaj linka do tych butów
Co na to sprzedawca?
@Ulenka1967 Miesiąc czasu z Chin to chyba nie tak długo ,jak sprzedawca wysłał zwykłą paczką to tak idzie . Sprawdź jaki czas podawał sprzedawca i skąd było nadanie. Sprzedawca odpowiada za dostawę a jako klient sprawdzaj zawsze skąd kupujesz towar i jakie są warunki dostawy.
@Ulenka1967 Od kogo, napisz coś więcej, jaki był czas dostawy w ofercie?
Pytasz na forum o to czy nie otrzymałaś nic. Po co? My tego nie wiemy.
Napisz po ludzku posta z pytaniem to może Ci ktoś odpowie.
@Ulenka1967 chętnie Ci pomogę, jednak na koncie, z którego napisałaś nie widzę takiego zamówienia ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie. Czy możesz podać numer oferty?
@Ulenka1967 - chcąc otrzymać jakąś konkretną pomoc to musisz coś konkretnie napisać.
Nawet la_nika (moderator) nie może Ci pomóc.
1. Czy buty zakupiłaś na Allegro, Allegro lokalnie, na **piiip**, w jakimś sklepie internetowym, na innym portalu aukcyjnym, bezpośrednio u chińczyków?
2. Kontaktowałaś się ze sprzedawcą? Sprawdzałaś na aukcji termin wysyłki? - nic o tym nie piszesz.
3. markam43 - a co powiesz na zapis na aukcji dostawa w terminie 60 dni? Czy w tym przypadku Allegro też zdyscyplinuje sprzedawcę?
4. mdrogeria - prawie 3 mies. czekałem ostatnio na przesyłkę z Chin , z tym trzeba się liczyć niestety. Dostawa do miesiąca to jest jak priorytet.
@Ulenka1967 A ja sądzę że ci na nich nie zależy.... jakby zależało to byś czytała odpowiedzi i udzieliła więcej informacji....